Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG] Czarnula (S4) 186 KM i 374Nm. Project in progress

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nie da rady niżej po Wrocławiu. Mój dojazd do pracy jest tragiczny, więc to jest optimum. Jeżdżąc na 18 czuję się jakbym jeździłbym wozem drabiniastym :evil:[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 18:27_________________________________________________ET 35

Opublikowano

Gdzie nizej, idealnie stoi :good: Fele pierwsza klasa

Opublikowano

furka pierwsza klasa,, trochę niżej by sie przydało no ale jak dojazd tego wymaga no to trudno

2 din :good: tylko kolor wnętrza :facepalm: tragrdia kto wymyślił w fabryce audi wogóle taki kolor :wallbash: :wallbash:

poza tym wszystko na plus :good:

Opublikowano

mimo, że avant to na prwadę podoba mi się, no i prezentuje się :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Zakupy ledów pod tablice i postojówki, oraz lustro od angola. Wkrótce osłony In-pro. :kox:

http://allegro.pl/zarowka-led-rurkowa-36mm-9-smd-5050-3-chip-12v-i1644182596.html

http://allegro.pl/dioda-led-t4w-ba9s-7-smd-360-st-12v-nowosc-i1630027776.html

p1020937s.jpg[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 18:56_________________________________________________Lustrzane czy czarne?

unled2kd.jpg

unled1dwe.jpg

Opublikowano

Ja bym brał czarne, ale lżej rzyciemnione, jak byś miał normalną fotke to by lepiej wyszło, bo ta ma zaduzo reflexów swiatła :wink4:

Opublikowano

tylko nie lustrzane :thumbdown:

Opublikowano

Czarne :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Kowi dzięki za VT. Skłaniam się ku czarnemu, środek auta grzeje się niemiłosiernie w słońcu. Panowie czy ktoś z klubu ma płetwę zamiast anteny w B5?

Opublikowano

Z zewnątrz bardzo ładna gorzej w wewnątrz :cool1:

Opublikowano

Rozumiem że te fele 17"

Masz tam ET60??

Jakie masz dystanse ??

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

18' ET 35. Dystansów brak. Nie wiem dlaczego wyszły takie małe na zdjęciach :tongue4:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 22:32_________________________________________________Przyszedł zestaw pod nazwą "ZIMO WYP*******J" :polew:

p1020972.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Piękny zestaw, na wiosnę zamawiam podobny :good:

Na zimę tylko 2 warstwy Colli...

Opublikowano

A te z czerwoną kokardą gdzie dostałeś??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fajnie 186KM 374Nm :kox: to już sobie chyba dobrze jeździ :shocked:

ja też bym polecił lekką scieme czarne, zobacz do mnie i jest fajnie wydaje mi sie tylko u mnie jeszcze bez przednich

Opublikowano
  • Autor

Te z kokardką wyglądają zjawiskowo jak wychodzę z fury :polew: Również myślałem nad ściemą, nie wiem czy zdążę to zrobić przed zmianą na sukę z lini S4 :naughty:

Opublikowano

Świetnie się prezentuje... i ta moc :naughty: ale gleba do tego koła raczej wskazana... może masz jakiś inny dojazd do pracy, gdzie jest gładko :P

też mam takie dziwne kolorowe wnętrze, jak zrobię przy aucie to co mam w planach to chce wymienić wszystko na czarne wnętrze... :cool1:

PS. te z kokardką naprawdę śliczne :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spoko furmanka. bardzo ładna na zewnątrz ale środek średnio mi się podoba(ten kolor) widzę kilka inspiracji:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Miesiąc temu zrobiony kompletny rozrząd z wszystkimi koła, napinaczem paska i sprzęgłem alternatora. Wszystko na SKF i Conti. Do tego wymiana osłony przegubu. Koszt imprezy 1800 zł. Przy okazji wymiana oleju na Motul Xcess 8100 5W40 i wszystkie filtry. Na motulu auto chodzi całkowicie inaczej... lepiej niż na castrolu od Cristiano Ronaldo :polew: