Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Olej MOTUL- oryginał i podróbka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może dla porównania każdy z nas powinien wkleić foto z bańką i zawartośćią jak wyżej dla porównania oczywiście opisując źródło zakupu?

Od dzika oliwa do PD :)

img6192m.jpgimg6193i.jpgimg6194y.jpg

No właśnie .Skąd wiadomo że oliwa od Dzika jest orginalna?

Myślę że Dzik ,TOM i inni sprzedający oliwę na forum powinni udowodnić oryginalność i legalność pochodzenia oleju.

myślę że masz rację - zapraszam Cie do Szczecina, poznasz ekipę szczecińską, zobaczysz nasz magazyn i zalejesz Motula zamiast Pentosina :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ktos wie jak to jest z ta tylna nalepka odklejana? ja dwa razy kupowalem w Krakowie motul'a do silnikow z dpf i oba nie mialy podwojnej etykiety z tylu. nie mam pojecia jak sprawdzic czy kupilem scierwo. jedyne co moge powiedziec, to ze olej nie smierdzial

motul_1.jpgmotul_2.jpg

motul_3.jpgmotul_4.jpg

Opublikowano

ja też z ciekawości patrzyłem ostatnio na butle i też nie mam odklejanej etykiety z tyłu... :mysli: kupione u Tom77, więc byłem spokojny... :gwizdanie: tak jak u kolegi powyżej mam "made in France"...

Opublikowano

ktos wie jak to jest z ta tylna nalepka odklejana? ja dwa razy kupowalem w Krakowie motul'a do silnikow z dpf i oba nie mialy podwojnej etykiety z tylu. nie mam pojecia jak sprawdzic czy kupilem scierwo. jedyne co moge powiedziec, to ze olej nie smierdzial

motul_1.jpgmotul_2.jpg

motul_3.jpgmotul_4.jpg

ja kupiłem ostatnio olej identyko jak ty, takie same etykiety (czyt. nie odklejana z tyłu) i stwierdzam, że olej był Fake :sick3:

śmierdział fryteczkami - porównywałem z Motulem X-cess 5w40 i ten drugi pachniał Olejem silnikowym

wczoraj zalałem Castrola

chyba mit o MOTULU zostanie przewalony :)

Opublikowano
  • Autor

motul_1.jpgmotul_2.jpg

motul_3.jpgmotul_4.jpg

wczoraj zalałem Castrola

no to mądrze zrobiłeś - olej, w którym jest największe prawdopodobieństwo podróbki...

Opublikowano

dzik mógłbyś zrobić fotki Twoich baniek ze Specific'kiem 507.00

ciekaw jestem jak to u Ciebie wygląda :mysli:

no to mądrze zrobiłeś - olej, w którym jest największe prawdopodobieństwo podróbki...

już daruj sobie :cool1:

Opublikowano

motul_1.jpgmotul_2.jpg

motul_3.jpgmotul_4.jpg

ja kupiłem ostatnio olej identyko jak ty, takie same etykiety (czyt. nie odklejana z tyłu) i stwierdzam, że olej był Fake :sick3:

śmierdział fryteczkami - porównywałem z Motulem X-cess 5w40 i ten drugi pachniał Olejem silnikowym

wczoraj zalałem Castrola

napisz gdzie i za ile kupiłes tego x-cessa

Motul 507.00 mój wygląda jak kolegi Toma, nie ma odklejanej z tyłu etykietki.

Opublikowano

kamień z serca... :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

olej kupiony tam gdzie zawsze czyli PHU Filtry Gdańsk i zawsze olej był dobry - co prawda zlecenie odbioru zgłoszone było mojej dziewczynie i to ona go odebrała

kupiłem wtedy dwie bańki oleju:

1. Specific 5W30 504.00/507.00

2. X-cess 5W40 505.00 ten miał OK etykietę :good:

na mój węch ten Specific był "trefny" no chyba, że się mylę :mysli:

Opublikowano

motul_1.jpgmotul_2.jpg

motul_3.jpgmotul_4.jpg

wczoraj zalałem Castrola

napisz gdzie i za ile kupiłes tego x-cessa

To ja odpowiem.

Sporo osob z forum kupuje u nich przez neta.

PPHU Filtry Gdansk

http://www.filters.com.pl/promocja.php

Opublikowano

Trochę z innej beczki - jak wygląda sprawa z olejami Liqui Moly ? Są u nas podróbki czy olej jest tylko i wyłącznie nalewany w niemcowni ??

Opublikowano

Też tam kupuje PPHU Filtry Gdańsk na allegro i jestem zadowolony :)

Opublikowano

Może dla porównania każdy z nas powinien wkleić foto z bańką i zawartośćią jak wyżej dla porównania oczywiście opisując źródło zakupu?

Myślę że Dzik ,TOM i inni sprzedający oliwę na forum powinni udowodnić oryginalność i legalność pochodzenia oleju.

Uważam, że dzik ma super oliwkę. Nie patrzę tu na opakowania i takie tam. Życie zweryfikowało jakość oleju. Przez nieuwagę w zapiskach w swojej kartce serwisowej wymieniłem oliwę po 16,5kkm przebieg 95% miasto warszawa wieczne korki itp. Wiec przypuszczam, że oliwa przepracowała tyle co podczas dystansu 20kkm przeciętnego użytkowania.

Oliwa po zlaniu była bursztynowa po zamoczeniu w niej chusteczki higienicznej zero niepokojącego brudu czy przebarwień, czysty klarowny bursztyn. Jak to zobaczyłęm to już mi troche złość przeszła za swoje niedbalstwo.

Po ilu zaleca sie wymiana x-cess? 10? 15?

Opublikowano
  • Autor

Uważam, że dzik ma super oliwkę. Nie patrzę tu na opakowania i takie tam. Życie zweryfikowało jakość oleju. Przez nieuwagę w zapiskach w swojej kartce serwisowej wymieniłem oliwę po 16,5kkm przebieg 95% miasto warszawa wieczne korki itp. Wiec przypuszczam, że oliwa przepracowała tyle co podczas dystansu 20kkm przeciętnego użytkowania.

Oliwa po zlaniu była bursztynowa po zamoczeniu w niej chusteczki higienicznej zero niepokojącego brudu czy przebarwień, czysty klarowny bursztyn. Jak to zobaczyłęm to już mi troche złość przeszła za swoje niedbalstwo.

Po ilu zaleca sie wymiana x-cess? 10? 15?

max 15 tys

Opublikowano

Piszcie lepiej jacy sprzedawcy sprzedaja te fejki.

Opublikowano

Jednego juz mamy.Tez u nich kupilem kilka razy,ale nie zwrocilem uwagi.

Zamawiam terasz u Dzika.

Opublikowano

Ja też kupuję w PPHU Filtry Gdańsk, jak większość pomorza zresztą bo ich sklep mamy pod nosem i odbieramy osobiście. Mam w garażu jeszcze bańkę oraz butelkę 1L. Jutro pójdę sprawdzić i zobaczymy jak to jest ale skoro Antoinio pisze, że kupił u nich podróbę to mu wierzę. Masakra :wallbash:

Opublikowano

Piszcie lepiej jacy sprzedawcy sprzedaja te fejki.

A czy takie ważne wiesz u kogo kupić i to istotne. Jak wszyscy będzemy kupowac u zaufanego importera to z racji ogromnego obrotu zaproponuje nam taką cenę, że nieuczciwa konkurencja umrze śmiercią naturalną.

Opublikowano

Sprawdziłem dziś swój olej zakupiony w PPHU Filtry Gdańsk i wygląda na to, że jest ok. Ma podwójną naklejkę i nie śmierdzi frytkami.

Opublikowano

Sprawdziłem dziś swój olej zakupiony w PPHU Filtry Gdańsk i wygląda na to, że jest ok. Ma podwójną naklejkę i nie śmierdzi frytkami.

Nie bede eksperymentowal na tym,ze moze trafi mi sie dobry i rezygnuje z tego sprzedawcy.