Radu5 Opublikowano 26 Października 2022 Opublikowano 26 Października 2022 17 godzin temu, Langista napisał(a): Blachy nie będzie bo ona jest tylko jako łapa podłokietnika, jak nie dostałeś wraz z podłokietnikiem blachy to sprzedający zrobił Cię w wała. Nie nie spokojnie to jest tylko zdjęcie u mnie jak wygląda. Podłokietnik mam kompletny
Radu5 Opublikowano 11 Listopada 2022 Opublikowano 11 Listopada 2022 W dniu 14.06.2018 o 18:30, Willy87 napisał(a): Baaardzo dziękuję za przesłany manual i zdjęcia U mnie wyszło to tak: Pomiary Według tego troszkę zbyt duża dziura mi wyszła w prawą stronę. Nurtuje mnie tylko przyleganie podłokietnika do tunelu, na łapie posunąłem na max do konsoli
pelonek1 Opublikowano 11 Listopada 2022 Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Radu5 napisał(a): Nurtuje mnie tylko przyleganie podłokietnika do tunelu Pomiędzy tunelem a podłokietnikiem powinna być zastosowana przekładka gumowa, która w Twoim przypadku za dużo nie zmieni bo coś masz nie tak, a co to trzeba się dokładniej przyjrzeć. Edytowane 11 Listopada 2022 przez pelonek1
Radu5 Opublikowano 11 Listopada 2022 Opublikowano 11 Listopada 2022 Jest w podłokietniku taka gumowa uszczelka delikatna, bardzo cieniutka schowana w plastikach
3r4 Opublikowano 12 Listopada 2022 Opublikowano 12 Listopada 2022 W dniu 11.11.2022 o 14:59, Radu5 napisał(a): Jest w podłokietniku taka gumowa uszczelka delikatna, bardzo cieniutka schowana w plastikach a sprawdziłeś dlaczego nie przylega? poza dużą dziurą jeszcze trzeba wyciąć taką malutką drugą. Może zobacz jak wygląda ta stopka od łokcia która styka się z tunelem :x
Rekomendowane odpowiedzi