Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6] Felgi i opony godne polecenia !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam fanów :a4fan: posiadam felgi 17 calowe kupione na allegro w firmie Linea (godna polecenia) o wzorze RS4 w polaczeniu z oponami Syron 235/45/ZR17, jezdze chwile juz na nich i naprawde polecam co prawda na dolkach nie ma wygody ale oponki bardzo dobrze sie spisuja (jezeli woli ktos wiecej wygody to te felgi wystepuje w rozmiarze 16 calowym), oto kilka fotek:

http://picasaweb.google.pl/norbi3000/Klub/photo?authkey=2ap7ksxNP8I#5152316031644768402

http://picasaweb.google.pl/norbi3000/AudiA4/photo?authkey=281B9QrYX98#5152021731895711794

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie bardzo rozumie jaki jest sens zakładania takich watków jak wyżej... przeciez o swoim aucie mozna napisac w dzialem "Moja A4" a nie zakładac nowy watek w oponach i felgach...

Przepraszam modów, ze może troche wszedłem w ich kompetencje :notworthy:

Opublikowano

szczerze mówiąc, ja również nie bardzo wiedziałem co z tym zrobić...

Może więc skupmy się na tych oponach :)

Kto coś wie na temat tych Syronów ? (Wiem, że są niemieckie)

Kto to sprzedaje ? Oprócz allegro, gdzie każdy może sobie przywieźć najgorsze gówno i sprzedać.

Opublikowano

Patrzyłem w kilku sklepach internetowych i zaden nie sprzedaje opon tej marki :shocked:

Opublikowano

no oponki to wsumie do takich najtanszych nie naleza, mnie za to ciekawi jak jest z jakoscia/wytrzymaloscia tych felg bo rozumiem ze to nie sa ori

Opublikowano
  • Autor

tzn ja jedzilem w lecie na nich jeden sezon i powiem Ci ze nie widze roznicy po tym roku uzytkowania zadnych odpryskow czy cos w tym stylu tyle ze ja o nie dbam zobaczymy jak bede spisywac sie w przyszlosci[br]Dopisany: 07 Styczeń 2008, 17:25 _________________________________________________a i oczywiscie ze nei sa ori ja kupilem je za 2000 zł jak spytalem sie w salonie audi to powiedzieli mi 12000 zł za nie wiec ich wysmialem a oponki polecam nie znana firma wogole jak kupowalem to nie znalem ale bylem raz na targach samochodowych w poznaniu i tam je zobaczylem pogadalem ze sprzedawca i sobie je kupilem[br]Dopisany: 07 Styczeń 2008, 17:27 _________________________________________________oponki 3mja sie drogi i to dobrze zbytnio sie nei zuzywaja, kiedy pada to troche jak sie wciesnie pedal do spodu to sie slizgaja ale to przypadlosc kazdego niskiego profilu :a4fan:

Opublikowano

12 000 :shocked: na glowy po spadali... nawet gdyby sie giely to w cenie orginalnych mozesz sobie kupic 6 tych komlpetow i zmieniac np co rok :D

a odnosnie oponek jak jest z halasem?

Opublikowano
  • Autor

cichutko naprawde polecam ta firme tez sie zastanawaialem bo oponki nie sa tanie a firma nieznana ale naprawde mysle ze to byl dobry wybor

Opublikowano

jak spytalem sie w salonie audi to powiedzieli mi 12000 zł za nie wiec ich wysmialem

Za co Ci krzykneli w salonioe audi 12000 zł, bo chyba nie za opony? :shocked:

Opublikowano

Ja jezdze na oponach SYRON 235/40/18 i jestem zadowolony.Kupilem je z felgami w Belgii za 1200€uro.Narazie jest ok,zobaczymy jak bedzie dalej.Wiem ze tutaj i we Francji sprzedaja tych opon duzo.

http://piotr24.wrzuta.pl/obraz/pRuEBqKpLn/

Opublikowano

za te felgi zdaje się nie mogli Ci krzyknąć w ASO tyle kasy.. Bo ich po prostu nie mają :)

Przecież to replika felg RSa, rozmiar 17 cali. ASO zażyczyło sobie raczej tę kasiorę za ori felgi do RSa - które mają rozmiar jednak inny.

Szukałem po kilku forach zagranicznych tych opon, generalnie ludzie zalecali kupować coś innego.

Również nie znają tego producenta (fora niemieckie i austriackie)

Opublikowano

oczywiscie ze nei sa ori ja kupilem je za 2000 zł jak spytalem sie w salonie audi to powiedzieli mi 12000 zł za nie wiec ich wysmialem

Ta cena którą Ci powiedzieli to cena za oryginalne fele z RS4 w rozmiarze 19"

Opublikowano

no to napewno oryginalne, byla by lipa jakby w salonie sprzedawali podrobki :polew:

mi chodzilo tylko oto ze roznica miedzy ori a "nie ori" jest zbyt duza, bo 6-krotnosc...

tylko ze jak hugo napisal jest roznica 2 cali, ale i jak cena w salonie kosmiczna (12k), za tyle to mozna juz probowac b5 kupic :D