Rdzewek_RdK Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Witam, poszukuje numer listwy dachowej która nie miałaby otworów pod relingi. Wiem że kosztują w ASO ok 300zł za szt. Ale chciałbym poznać jakąś dokładny numer. Po prostu chce całkowicie wywalić relingi, ale to wymusza jeszcze zmianę listew. Z góry dzięki za pomoc
wrclaguna Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Listw tam nie widze Otwory po zlikwikowaniu relingow zastepujesz zaslepkami 13, 14 , 15
yaboo Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Myślę że to będzie to, listwa dachowa kod wyposażenia PR-3SO wersja bez relingów dachowych.. lewa 8E9853701B i prawa 8E9853702B w ASO ok 300 zł. za szt. proszę jednak o sprwdzenie kogoś bardziej kumatego w ETCE czy dobrze podałem numery :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Napisz do Waski na 1000% bedziesz pewny on chyba kiedys sciagal relingi i nie zakladal ich
Rdzewek_RdK Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 ciekawi mnie ten temat, dlatego muszę dopytać się trochę dokładniej dzięki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi