Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Co sadzicie o tych wahaczach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczytaj forum, ja w tej cenie gdybym musiał kupić to brałbym Mastersport+końcówki drążków LMO, albo TRW. Pewnie całość by wyszła jakieś 800 stówek. Są ludzie, co chwalą MS, są ludzie, co rzucają joby na nie, ale z tego co sie tu dowiedziałem, to MS mają dziadowskie końcówki drążków i dlatego trzeba je kombinować z dobrymi końcówkami :)

Opublikowano

Czy ktos juz takie kupywał ? A drugie pytanie czy da sie udowodnic ze wahacz sie wyrobił z winy producenta ?

Tych wahaczy nie zakładałem ale już chyba lepiej kupić MS bo cena podobna a jakieś opinie pozytywne czytałem. Jeśli chodzi o 2 pytanie to tak jeśli masz gwarancje na wahacze i założysz je w ASO to powinni uznać gwarancje, a jak założysz je sam albo w jakimś tam warsztacie będzie ciężko :gwizdanie:

Opublikowano

jak masz zamiar inwestowac w tanie wahacze to czesto bedziesz mial ten problem.ja tez kupielm jaks tanioche za 600-700pln i po pol roku juz mialem np. gorne do wymany. juz lepiej kupic cos typu LEMFOERDER :gwizdanie:

Opublikowano

jak masz zamiar inwestowac w tanie wahacze to czesto bedziesz mial ten problem.ja tez kupielm jaks tanioche za 600-700pln i po pol roku juz mialem np. gorne do wymany. juz lepiej kupic cos typu LAMFOERDER :gwizdanie:

Jak już to LEMFORDER-a :wink4:

Koledzy ostatnio testują wahacze RUVILLE (tanie) ale zbyt mało czasu minęło żeby móc coś powiedzieć o ich jakości.

Opublikowano

juz lepiej kupic cos typu LAMFOERDER

Coś typu Lemforder :kox:

To chyba jedne z droższych jak się dobrze orientuje.

TRW i Febi nie wychodzą tak drogo znowu, a jakość będzie na pewno lepsza. A tak jak kolega pepik25 Ci napisał, możesz mieć problemu z egzekwowaniem gwarancji ze względu na montaż.

Opublikowano

jak nie nwiesz jak pisac to prosze nie rob siary. prawidlowo pisze sie LEMFÖRDER... TAK ?? a jesli ktos nie ma na klawiaturze umlautow niemieckich to pisze sie np. ö - oe :hi:

Opublikowano

jak nie nwiesz jak pisac to prosze nie rob siary. prawidlowo pisze sie LAMFÖRDER... TAK ?? a jesli ktos nie ma na klawiaturze umlautow niemieckich to pisze sie np. ö - oe :hi:

Prawidłowo pisze się LEMFÖRDER :gwizdanie:

Opublikowano

kicha z tym A tam bylo :embarrassed:

Opublikowano

jak nie nwiesz jak pisac to prosze nie rob siary. prawidlowo pisze sie LAMFÖRDER... TAK ?? a jesli ktos nie ma na klawiaturze umlautow niemieckich to pisze sie np. ö - oe :hi:

Prawidłowo pisze się LEMFÖRDER :gwizdanie:

Pisownia taka jaką podał martin_rs4 jest jak najbardziej prawidłowa, więc nie ma co się głupio mądrzyć :wink4: tyle OT. Co do wahaczy to raczej też bym tego nie kupił, prawdopodobnie są niewiele warte. Taką taniznę można brać, gdyby przycisnęło z zawieszeniem, a brakuje kasy, chociaż wtedy już chyba lepiej sukcesywnie wymieniać po sztuce, a na lepszej jakości.

Opublikowano

Koledzy ostatnio testują wahacze RUVILLE (tanie) ale zbyt mało czasu minęło żeby móc coś powiedzieć o ich jakości.

Właśnie mam pytanie czy ktoś kupował końcówki drążków z tej firmy? jak się sprawują...???

Opublikowano

a ja tam mam juz pol roku najtansze wprawdzie prze pol roku zrobiłem jakies ...5 tys.kilometrow i narazie jest ok :)

5 tys to jest żaden przebieg, nie wiem jaką tandetę musiałbyś włożyć żeby już zaczęło się coś dziać. Ja raz miałem w aucie jakiś chiński wahacz, RAZ. Wytrzymał niecały tysiąc kilometrów, poszły gumy i stukał jak głupi.

Opublikowano

2 lata gwarancji bez limitu kilometrów????? :polew: :polew: :polew: chyba przy jeździe 30km/h po niemieckiej autostradzie a i to nie bardzo. 2 lata temu załozyłem podobne w b5 za nieco ponad 600zł cały kompolet i po niecałym roku już niektóre wahacze nadawały sie do wymiany a zrobiłem na nich max 10tys km