variocustoms Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 no to driftowóz z lekka, powodzenia na mokrym
Tas2die4 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 dosc szerokie gumy sa, 235 wiec jakos tam sie trzyma,ale to w sumie BMW- bokiem musi wchodzic
variocustoms Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 na suchym szerokie się sprawdzają a na mokrym wręcz odwrotnie, wyjął bezpiecznik czy jakoś bardziej radykalnie system jest rozłączony?
KOval81 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Nie wiem jak trakcja na mokrym, poki co ciagle pogoda dobra, poza tym poprzedni wlasciciel zrobil tez inny "supermod" i odlaczyl ASC w pissdu Takze kontroli trakcji nie ma zadnej Też zdrowy druciarz z kolegi
Tas2die4 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Opublikowano 16 Maja 2011 Mi sie tego robic po prostu nie chce, nie mam zadnych daleko biegnacych planow wobec tego auta. Tymbardziej,ze przy normalnej jezdzie braku kontroli trakcji praktycznie nie odczuwam. [br]Dopisany: 12 Maj 2011, 13:25_________________________________________________Poszła
Skyliner89 Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Tak myślałem, że o to chodzi... . Co teraz? Powrót do Audi czy czymś zaskoczysz?
Rekomendowane odpowiedzi