Flyer Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 No i mam problem. Zamek/zatrzask w wiekszym tylnim oparciu (tym, na ktorym trzyma sie roleta) ostro mi trzeszcze jak jade po nierownosciach. Czy ten zamek mozna jakos wyjac w prosty sposob? Ktos przerabial ten temat? Wczesniej myslalem, ze samo owiniecie metalowego bolca rozwiaze problem - ale ani izolacja, ani zwykla szmata nie pomagaja. Ewidentnie cos sie spieprzylo w samym zatrzasku.
Aydaho Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 witam w klubie Michał u mnie też non stop cos napierdziela z tyłu - musze posadzić kogoś za kiera i posłuchać z którego dokładnie miejsca. Co do Twojego zamka to zabieraj narzędzia i pogrzebiemy jutro
Flyer Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Opublikowano 31 Marca 2008 Jutro to zaczne od dokrecenia rolety, ktora namierzylismy odkrecona tydzien temu
Aydaho Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 mnie to już dobija - jechałem wczoraj z kumplem i stwierdził że w jego 10 letniej Vectrze tak nie skrzypi ... no nic podziałamy jutro i zobaczymy na ile to pomoże
terefere Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 u mie tez tak bylo i pomogl suchy smar teflonowy - PTFE WEKEM w spray-u. (na mocowanie rolety tez pomaga) [proszę uzupełnić profil] - schiller
Aydaho Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 już wiem co się tłukło - podłożyłem pomiędzy fotel 1/3 tył a rolete kawałek gąbki i od 2 m-cy wkońcu .............ciiiiiiiisza
boberek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 no tak Adaś ty jestes straszni eprzeczulony na tym punkcie ale wiesz ze jak sie juz raz rozbierze to potem zawsze bedzi etrzeszczeć
Aydaho Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 zamienimy się furami na tydzień to Ty będziesz przeczulony ..... znaczy teraz to już nie bo jest cicho i mam spokój. Flyer a Ty coś zrobiłeś wkońcu z tym zatrzaskiem ?
Flyer Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2008 U mnie jakas cisza nastala od pewneego czasu... az nie pamietam kiedy mi cos skrzypialo
Aydaho Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 U mnie jakas cisza nastala od pewneego czasu... az nie pamietam kiedy mi cos skrzypialo pomogę, cyt. "Ewidentnie cos sie spieprzylo w samym zatrzasku."
Rekomendowane odpowiedzi