august Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Czy w którejść wersji lamp dzielonych halogeny p.mgielne, występowały w reflektorach? Czy tylko w zderzakach poliftowych?
pastaldo Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 ponoć bywały własnie dzielone lampy w przedliftach i tam były przeciwmgielne.
Armi Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Nie ponoć tylko były Lampy Boscha miały halogeny w lampie, bardzo przydatna rzecz Miałem u siebie.
pastaldo Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Nie ponoć tylko były Lampy Boscha miały halogeny w lampie, bardzo przydatna rzecz Miałem u siebie. napisałem ponoc bo ja mam valeo i nie mam halo
hellbean Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Nawet na 100% ja tak mam Są to lampy Bosch 2x H7 (HCR) 1x H1 Przeciwmgielne Dobra rzecz bo ładnie doświetlają pobocza i drogę tuż przed autem, a nie widać, że są włączone
august Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Opublikowano 4 Maja 2011 Ok, dziękuję Panowie. Wszystko już wiem
Rekomendowane odpowiedzi