ToMMi Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Witam!!! Mam A4 B5 ze składanymi lusterkami, ale mam problem, bo się nie chcą składać gdy daje pokrętełko na pozyzcje składania... jaka może być tego przyczyna??? PZDR
dark79 Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 a sprawdzałeś bezpieczniki, zacznij od tego, a jak jest wszystko dobrze to zacznij od sprawdzenia lusterek, złączek elektrycznych przy nich i tak pokolei.
ToMMi Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Opublikowano 23 Marca 2006 dzieki za odp...bezpieczniki są OK, sprawdze te przewody, wiązki itp itd... PZDR
dark79 Opublikowano 24 Marca 2006 Opublikowano 24 Marca 2006 zobacz czy do włącznika od skladania dochodzi napięcie, jak działaja lustra to powinno być, jak dasz w pozycje składania to powininno wychodzić napięcie, nie wiem na jakim przewodzie ale prubówka i napewno znajdziesz, moze coś poprostu jest gdzieś odłączone, zaśniedziałe, daj znac jak Ci idzie
maciekg Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Jaki to numer bezpiecznika? 1 bezpiecznik jest dla lewego i 2 dla prawego? U mnie tylko prawe sie nie sklada.
Bol3k Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 o ile dobrze kojarze to zazwyczaj zwiazane to jest z zabrudzeniem.. moje tez sie nie skladaja, ale jestem na etapie odswiezania autka i wszystko po kolei robie na lusterka tez przyjdzie pora..
Kiors Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 w temacie o swoich lusterkach tez to pisalem... zrobil by ktos moze jakies zdjecia z operacji otwierania lusterek do silniczkow zeby wyczyscic? Na forum szukalem i zdjec nie ma, a po opisie dla mnie jest to dalej czarna magia
pawelek Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Podpinam, u mnie sklada sie prawe lewe nie działa yyhhh to jak z tymi bezpiecznikami? Kazde lusterko ma osobny bezpiecznik? I Czy moglby ktos napisac ktore bezpieczniki sa za to odpowiedzialne? Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi