Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4-KLUB.GERMANY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej koledzy.

Jestem z Ense niedaleko Hamm :cool1:

Opublikowano

to kiedy robimy minispota? :naughty: Mam do ciebie jakies 60-70km :)[br]

• 5 tygodni później...
Opublikowano

witam z oldenburga jak jakis zlocik w okolicach to jestem chetny

Opublikowano

witam z oldenburga jak jakis zlocik w okolicach to jestem chetny

Siemka,

Popraw profil bo troche zakrecony jest...

Opublikowano

poprawilem hehe po imieniu pewnie poznasz kto ja ;p[br]Dopisany: 07 Maj 2010, 18:41_________________________________________________jak cos z tym spotem w bremen jest nas kilku wiec zjechac mozna tylko trzeba osoby co sie tym zajmie itd

Opublikowano

No juz wiem :D

Fajnie ze tez tu zawitales :good:

Jak tu o lampach nie znajdziesz to w nastepnym tygodniu je specjalnie dla ciebie rozbiore i zrobie fotostory :naughty:

Opublikowano

no znalazlem troche ale niewiem co z ta sruba niby jest jakas schowana bo niemoge znajsc czy da sie sciagnac bez rozbierania frontu czy nie i ponoc sie w piekarniku rozbiera heh boje sie troche bo pizze zawsze przypalam aby mi lampy sie nieroztopily

Opublikowano

Zrobie ci fotostory, bo mialem moje w weekend rozebrane do malowania (srodki na czarno- wyglada super)

"piec" lamp nie musisz- tylko je spalisz! :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

to czekam to sobie tez zrobie te srodki i mi npisz jakie zarniki bo bym odrazu wymienil to i kierunki na bialo jak all bedzie na wieszchu[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 06:18_________________________________________________jak niedam rady to przyjade do ciebie he :>he

Opublikowano

Dopisany: 11 Maj 2010, 06:18_________________________________________________jak niedam rady to przyjade do ciebie he :>he

Nie ma sprawy- jak ci sie chce to mozesz sie zjawic i wyczyscimy ci te lampy, tylko jakbys chcial malowac to trzeba na to sobie wziac co najmniej 5 godzin zeby czesci wyschly :decayed:

Co robisz w czwartek?

Masz ksenony?- bo zapomnialem...

Opublikowano

tak mam xenony , w czwartek niedam rady i tak bo nocki mam to polowa dnia mi zostanie a zanim bym dojechal to tez niewiem ze 160 km jakos jak sie niemyle a na drugi dzien spowrotem do roboty taka mialem nadzieje ze dlugi wickend ale nici .

wklej gdzies jakas fote jak tobie wyszly te czarne lampiszony i mi powiedz jakie bede zarniki potrzebowal bo sobie odrazu kupie wszystko co potrzebne i tak do audi centrum musze skoczyc bo chce sobie sprawic wydech od twojego modelu tylko niewiem jakie koszty i co bedzie potrzeba pare modow sobie zaplanowalem na wiosne :przebiegly:

Opublikowano

osobiscie pollecalbym ci zarniki philipsa 4300k- czyli ori. Mialem na probe chinole 6000k i kaszana straszna byla.

Jak chcesz modzic wydech to pomysl o wywaleniu DPF-u . Ja to bede tak robil ze wstawie sobie rurke ktora na przeglad zastapie DPF-em. Tak zostanie mi zielona plakietka. Do tego musisz oczywiscie zmodzic softa. Mnie osobiscie obojetne jest jaki wydech z tylu jest :decayed:

Co do spota to chyba zebym ja podjechal...

Opublikowano

ale ja chce sobie tylko podwojny wydech zrobic dla optyki chcialem tak zrobic ze srodkowy tlumik wchodzi jedna rura wychodzi 2 i z tyl 2 tlumiki z ladnymi koncowkami do tego trzeba softa robic jakiegos lub z tym dpf ? bylem dzisiaj i pytalem sie w audi centrum i niewiem w razie co jak tobic to rozwidlenie czy moge za srodkowym tlumikiem to rozdwoic czy srodkowy z 1 wejsciem i 2 wyjsciami ale ponoc niema po jak sa na 2 wyjscia to i 2 wejscia maja jest niby jakis od qwatro ale niebedzie chyba pasowal wiec niewiem jak to skladac i czy wogule moge zrobic taj po swojemu bo co z tuf przejdzie wtedy czy nie [br]Dopisany: 12 Maj 2010, 18:16_________________________________________________a co do spota to mozna jakis termin zrobic i sie spotkac bo jest kilka forumowiczow w okolicy tez wiec wypalic to powinno wypalic

Opublikowano

Jak robisz tylko optyke to nic nie musisz w sofcie zmieniac.

U mnie idzie jedna rurka ktora sie rozwidla, ale teraz nie pamietam w ktorym miejscu.

Opublikowano

no mi gosc pokazal na kompie ze niby w brd ida 2 rurki do pierwszego tlumika i 2 wychodza wiec niewiem jak bys kiedys mial czas to machnij fotke do wgladu od twojego autka to mi pomorze wsumie chce wiedziec jak od 1 tlumika do koncowych jest polonczone i odrazu lampki jak ci wyszly

Opublikowano

Tu masz roznice zrodel swiatla:

Takie samo auto, lampy,odstep i sciana:

chinole 6000k

9f996c06929b271cmed.jpg06feda099483b9e0med.jpg

oryginal 4300k

d7a508cad31b3231med.jpgd96450f32bf214b9med.jpg

...musze teraz te chinole gdzies na ebayu pchnac. :evil:[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 21:30_________________________________________________..a lampki tak wyszly...:

f4a5f8b60b75724dmed.jpgaba2af6ba2219fd1med.jpg

Opublikowano

no efekt te chinole ladne swiatlo ale ori jasniej swieca ,lampki ladnie ale umnie to sie zgubi do bialego lepiej pasuje ja chyba kierunek tylko wymienie i wyczyszcze [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 19:24_________________________________________________szkoda ze to nie avant bo bym dla felg i samego wydechu kupil go http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b2pqfeeyt2lf#

Opublikowano

No jakby mial jeszcze quattro to moglibysmy sie na niego zrzucic. :evil:

Ale moze to niezly pomysl zeby kupic jakiegos po wypadku na spolke.... :naughty:

Co do kierunkow to ciezko byloby ci chyba biala szybke znalezc, ale opcja by bylo jej usuniecie i jazda tylko na srebrnym odblysniku.

Opublikowano

no ja bym byl za kupnem czegos na czesci ten warto dla samej skory felg i silnika jak cos sie trafi to jestem za a jak by byla s linia to na bank bo swojego przerabiam a same listwy majatek chca [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 22:59_________________________________________________co do szybki to niby da sie kupic nowa czytalem na forum

Opublikowano

to co? robimy jakiegos spota? Moze jutro po poludniu?

Albo w niedziele rano na Nürburgring? Jest 24-stunden-rennen-auf-Nürburgring... :evil: