Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4-KLUB.GERMANY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiedzialem :kwasny:

Opublikowano

Dobry, jest ktoś z okolić Tuttlingen ?? :whistling:

Opublikowano

Ni :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a z Monachium może ktoś jest ?

Opublikowano
a z Monachium może ktoś jest ?
No to jest nas dwoch!!:naughty: moze jeszcze ktos??
Opublikowano
:hi:

Panowie z DE co byście powiedzieli na weekendowy wypad pod namioty na nurburgring :naughty: tak gdzieś na początku, w połowie czerwca ?

Ja sie pisze na bank. Trzeba tylko uzgodnic termin. U mnie ciezko z terminami, ale zdaje sie ze 9-10.06 pasi. Z tym ze wtedy tam jest jakis Jan Wellen Pokal i startuja jakies Oldtimery, nawet na Nordschleife, ale moze w miedzyczasie beda otwierali Nordschleife, ale zagwarantowac nie moge...

W sumie 16-17.06 nie ma zadnej imprezy na nordschleife i bede z powrotem z Polski, wiec tez opcjonalnie mozna by bylo...

Opublikowano

no to i ja zawitałem w progi DE :grin:

Przywiało mnie na Bawarię a dokładnie do Ingolstadt :naughty:

Opublikowano

a ktoś z Berlina jest ?? Może będę cisnął na Berlin za dwa tygodnie.

Opublikowano

i co nie ma naprawdze nikogo z okolic Frankfurtu?

Opublikowano

Panowie z DE co byście powiedzieli na weekendowy wypad pod namioty na nurburgring :naughty: tak gdzieś na początku, w połowie czerwca ?

Ja sie pisze na bank. Trzeba tylko uzgodnic termin. U mnie ciezko z terminami, ale zdaje sie ze 9-10.06 pasi. Z tym ze wtedy tam jest jakis Jan Wellen Pokal i startuja jakies Oldtimery, nawet na Nordschleife, ale moze w miedzyczasie beda otwierali Nordschleife, ale zagwarantowac nie moge...

W sumie 16-17.06 nie ma zadnej imprezy na nordschleife i bede z powrotem z Polski, wiec tez opcjonalnie mozna by bylo...

fajnie by bylo zeby dalo sie wjechac na tor, w tamtym tygodniu zmienilem gwinta na eibacha i trza by go wyprubowac

:decayed:

Opublikowano

ale wkurza mnie ten vB :facepalm:

Norka- lykne cie na serii :naughty:

Wiec jak ci pasuje 16-17.06 to zaczynamy organizacje- jak ktos jeszcze sie zjawi to super, al jak nie to trudno- my i tak bedziemy mieli przednia zabawe :banan:

Opublikowano
ale wkurza mnie ten vB :facepalm:

Norka- lykne cie na serii :naughty:

:nabijasie:

---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ----------

Wiec jak ci pasuje 16-17.06 to zaczynamy organizacje- jak ktos jeszcze sie zjawi to super, al jak nie to trudno- my i tak bedziemy mieli przednia zabawe :banan:

:thumbup1:

na dzien dzisiejszy jest wsumie 5-ciu chetnych: Ty, ja, Laki, prezeswita i moze beveril

---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ----------

:thumbup1:

na dzien dzisiejszy jest wsumie 5-ciu chetnych: Ty, ja, Laki, prezeswita i moze beveril

Opublikowano

No to lecimy z organizacja.

Opublikowano

kurde, zainteresowanie zlotem jak pieron :whistling:

Opublikowano

Bo nie ma strony? Moze w weekend dam rade...

Opublikowano

Panowie Kochani:decayed:

Czy jest może ktoś z okolic Frankfurtu n. Menem? Znalazłem w Hanau samochód, którym jestem zainteresowany - sprawdzałem już auto w ASO i wszystko jest ok. Potrzebuję pomocy w oględzinach i jeśli okaże się zadbane i w dobrym stanie wizualnym i technicznym - zakupie.

http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=160209566&lang=pl&action=previous&pageNumber=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&ambitCountry=DE&siteId=POLAND&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&adLimitation=ONLY_DEALER_ADS&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=2008

Tutaj jest link do samochodu w mobile.eu - gdyby ktoś zechciał pomóc, to nie omieszkam się sowicie odwdzięczyć za poświęcony czas i wiedzę:hi:

Z góry bardzo dziękuję i mam nadzieję, że ktoś pomoże, aby nie wpakować się na minę:wink:

Pozdrawiam

KOval - Mariusz

Opublikowano

KOval81 kiedy chcesz jechac go zobaczyc?

Opublikowano
KOval81 kiedy chcesz jechac go zobaczyc?

Gdyby ktoś go obczaił przede mną i wszystko okazało by się ok, to w poniedziałek dogrywam kwestię finansowania i jechał bym z gotówką. Nie za bardzo uśmiecha mi się jechać 2 razy, jak po poprzednie auto, bo to 650 km w jedną stronę:kwasny:

---------- Post dopisany at 11:50 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ----------

domialex - a Ty siedzisz po "sąsiedzku" z Frankfurtem, czy w innym Langen??

Opublikowano

dokladnie po sasiedzku. pryey 15 mi moge ci jeszcz sprawdzic win jak chcesz. do HU moglbym w pomiedzialek po poludniu podskoczyc.

Opublikowano

ja jestem czesto w Koln :wink: