Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4-KLUB.GERMANY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja z filutkiem mielismy juz spota w solingen :naughty: ale jak gdzies i ktos sie tym zajmie to chetnie bym zawital bo siedze w solingen

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwaga :!:

Pojawiła się możliwość zapisów na kolejną turę polarków klubowych.

Szczegóły znajdziecie >> TUTAJ <<

Serdecznie zapraszam :)

Dziękujęi pozdrawiam :hi:

Opublikowano

W tej chwili przebywam w Bremen więc możemy zorganizować jakieś spotkanie dajcie znać komu pasuje wpaść na Huchting :hi:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 21:42_________________________________________________Prawie co dziennie widzę czarne B7 avant na Krakowskich numerach ok. 17tej leci w kierunku Delmenhorst.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, ja też z Bremen. Jak coś, to czekam na wieści...

Pzdr

Opublikowano

Hallo.Ja mam do Bremen okolo 60km i tez sie pisze na zlot. Pozdrawiam....

Opublikowano

W tej chwili jestem w PL ,ale od 13 będę przez dwa miechy w Bremen ,więc chętnie bym się wybrał na spota ,jeżeli będzie ktoś chętny.Gili był by razem ze mną ,więc dwóch klubowiczów było by na pewno ,czekam na propozycję :hi:

Opublikowano

Może zrobimy spota w Bremen Huchtingu na parkingu przy Roland Center, lub przy Raelu, obok lotniska?? :cool1:

W Bremen jest dużo ciekawych miejsc,można by zrobić spotkanie pod stadionem Werderu, lub gdzieś na Starym Mieście.

Co wy na to??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To co Panowie? Ustalamy konkrety? :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To co Panowie? Ustalamy konkrety? :naughty:

daj miejsce i termin, znasz lepiej miasto :cool1:

my się dostosujemy :wink4:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To co powiecie Panowie na parking przy Realu na Habenhausen (POCO, Saturn itp.) w niedzielę popołudniu o 16.00?

Dla niewtajemniczonych podaję adres:

real,-

Habenhausen 1

Steinsetzer Straße 15

28279 Bremen

Czekam na odzew i pozdrawiam Klubowiczów.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hallo.Tak sobie siedze i patrze ze nic sie tu nie dzieje.Moze zrobic zgloszenia na spota w Bremen przez maila i wtedy cos ruszy.Szkoda ze tak to wyglada.Jak macie jakies propozycje to piszcie cos wreszcie. Pozdrawiam.......

Opublikowano

sa moze jacys klubowicze z monachium lub okolic?

Opublikowano

jeśli macie problem,ze znalezieniem chętnych na spotowanie-zapraszam do odwiedzania działu "Newbe" -monitorowanie wątka,pozwoli niejako "wyłapać" osoby rejestrujące sie u nas na Forum i zaprosić ich do odwiedzania wątku,a tym samym rozszerzeniem społeczności A4-klubu w DE :wink4:

Opublikowano

Witam... mieszkam w Euskirchen a wiec NRW.To okolice Koln. MOZE jakis spot w NRW?

Opublikowano

Moja propozycja zorganizowania spotu w Bremen już padła, ale odzewu póki co brak :wallbash: . Czekam na chętnych :slina: .

Pozdrowienia dla Klubowiczów.

Opublikowano

Hallo.Jak cos bedzie w Bremen to jestem za tym bo mam tylko 70km do miejsca spotkania.Poczekamy jeszcze moze ktos sie znajdzie na spotkanie w Bremen. Pozdrawiam.......

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jeste z okolic Monachium jak cos to piszcie na gg a bedziemy cos organizowac

Opublikowano

Hallo.Jak cos bedzie w Bremen to jestem za tym bo mam tylko 70km do miejsca spotkania.Poczekamy jeszcze moze ktos sie znajdzie na spotkanie w Bremen. Pozdrawiam.......

Do HB mam 200km, troche daleko tylko na spota. Musialbym to polaczyc z dlugim weekendem. Czyli spot musialby miec miejsce w sobote zeby sie mozna bylo przespac i w niedziele wracac. Sa tam w HB jakies atrakcje (Sehenswürdigkeiten), ktore mozna w niedziele przed powrotem do domu obadac?

OK.

Juz znalazlem. W Niedziele moznaby tu podskoczyc http://www.bremer-rundfunkmuseum.de/index.html

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie do bremen by sie podskoczylo, a powiedzcie mi: Ilu z was ma zaciecie do scigania sie? :naughty:

Bo ja juz sie nie moge doczekac do spotkania na Nürburgringu. Juz tam sie potykalem z Norka i SoMeSem .

Tego roku planujemy 1-3maja sie tam spotkac. Byliby jacy chetni? Ja bylbym gotowy nawet na jakiegos spontana w jakis weekend.

Opublikowano

...A panow to juz gdzies widzialem :naughty::hi:.Okolice Monachium(ci co zostaja na swieta ;() wybieraja sie na Garmisch. Dolaczcie do NAS !