8BitFan Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Mam niedaleko do Bremen lub Hamburga także jakby ktoś chciał się spotkać śmiało piszcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Am 5.4.2019 um 17:28 schrieb WojtekA4B8: Może jakiś spot , jest ktoś tu z nord westfalen ??? Am 7.6.2019 um 19:44 schrieb pawel72689: Witam NRW Hagen 58099 Witam NRW, Arnsberg 95821. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Dusseldorf Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 40599 Düsseldorf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8BitFan Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Witam wszystkich! Może by tak odświeżyć trochę grupę i zorganizować jakiś spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel72689 Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Jak najbardziej jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Osobiście też chętnie bym wyskoczył na jakieś spotkanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczka Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Ja też z chęcią bym się spotkał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Siemanko witam z Essen jak by ktoś chciał się spotkać to ja chętnie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJMaziii Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Witam Łukasz z Iserlohn 58640 śmiało można mnie dodać do grupy. A4b9 odbieram za kilka dni ale choć grzecznie się przedstawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJMaziii Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Hey Temat trochę ucichł, może modernizatorowi się uda uzupełnić listę na 1 stronie ? Takie przy okazii mam pytanie może mam to gdzieś u mnie blisko 58640 miłośnika Audi który chciał by się spotkać pogadać Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia W dniu 21.03.2024 o 16:01, DJMaziii napisał(a): Hey Temat trochę ucichł, może modernizatorowi się uda uzupełnić listę na 1 stronie ? Takie przy okazii mam pytanie może mam to gdzieś u mnie blisko 58640 miłośnika Audi który chciał by się spotkać pogadać Pozdrawiam serdecznie. Hej Mazi, ja mieszkam w Arnsbergu. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Teraz taki okres urlopowy to można do tematu spota powrócić we wrześniu jak będzie większy luz. Może w końcu wypali 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi