mikolaj85 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Początkowo planowałem program robić w Warszawie, ale będąc u znojomych we Wro pomyślalem że podjade do ECUproject i zapytam o cene moze da sie pod grupowy podpiąć Po minucie rozmowy chłopaki powiedzieli że nie ma problemu i moge nawet teraz bo im jedno auto wypadło z kolejki. Kat nie wycięty , w baku ekodiesel tankowany na trasie warszawa - wrocław. Auto w sumie nie przygotowane Ale chyba tragedi nie ma Chociaż marzyłem o 175 Uploaded with ImageShack.us
wrclaguna Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Jak zawsze ostatnio w AVF same bonusiki w serii pogratulowac wyniku
MAGIC87 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 zdrowa seria soft jak kazdy jeden w okolicach 170 KM i 380 Nm teraz to jedzie
mikolaj85 Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Jedzie całkiem ładnie ogolnie wydaje mi się ze dobra robota, silnik bardziej elastyczny, mozna jechać na nizszych obrotach i cały czas ma siłe do tego podczas przyspieszania ładnie ciagnie do samego konca Niby pare koni a roznica wielka Za jakiś czas bedzie wieksze turbo i moze FIMC
reikeb Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ładny wykrecik, równo idzie przyrost po programie jak zwykle bardzo pozytywny, jest juz czym polatać Ciekawe jak jest ze spalaniem po programie
mikolaj85 Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Opublikowano 14 Maja 2011 Nie wiele wzrosło po programie zrobiłem 990 km i zalałem 90 litrów, jazda 50/50 trasa i miasto. Normalnie spala mi 8.5 ale teraz wiecej butowanie jest. Jak sie spokojnie jezdzi to jest okolo 8
reikeb Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Nie wiele wzrosło po programie zrobiłem 990 km i zalałem 90 litrów, jazda 50/50 trasa i miasto. Normalnie spala mi 8.5 ale teraz wiecej butowanie jest. Jak sie spokojnie jezdzi to jest okolo 8 eee no to light nie ma tragedii niech sie dobrze sprawuje
Rekomendowane odpowiedzi