Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jaki SUV do 60000 zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raggaman ty podales rasowe terenowki 4x4

a tutaj wlasnie chodzi o suva :)

adadur

no ja bym bral x3 pod uwage jesli chcialbym suva :)

Opublikowano

Ja bym bral Allroada , dobrze radzi sobie w terenie i na szosie jak kazde dobre Audi :) Moj wujek ma allroada ino 2,7T i jest bardzo zadowolony :) A w niemcowni po taniosci kupisz :P

Opublikowano

W USA są tanie autka. Ile kosztowała by razem z opłatami i transportem nowa Toyota RAV4 za 24000USD?[br]Dopisany: 09 Styczeń 2008, 16:12 _________________________________________________Aaa..... To musi być Diesel :wallbash: w USA pewno o takie ciężko?

Opublikowano

W USA są tanie autka. Ile kosztowała by razem z opłatami i transportem nowa Toyota RAV4 za 24000USD?[br]Dopisany: 09 Styczeń 2008, 16:12 _________________________________________________Aaa..... To musi być Diesel :wallbash: w USA pewno o takie ciężko?

ok. 75tys by wyszlo ale to tak na oko :P No z dieselami ciezko, a i trzeba miec kogos sprawdzonego zeby ci to sprowadzil :)

Opublikowano

Ja bym bral Allroada , dobrze radzi sobie w terenie i na szosie jak kazde dobre Audi :) Moj wujek ma allroada ino 2,7T i jest bardzo zadowolony :) A w niemcowni po taniosci kupisz :P

No nie wiem, czy kupi ladnego allroad'a za 60k - mocno watpie... Poza tym to tez nie jest tanie auto w eksploatacji zaczynajac od samych silnikow - 2.5TDI lub 2.7BiT.

Opublikowano

No nie wiem, czy kupi ladnego allroad'a za 60k - mocno watpie... Poza tym to tez nie jest tanie auto w eksploatacji zaczynajac od samych silnikow - 2.5TDI lub 2.7BiT.

ej no Flyerku jak ktos kupuje autko za 60tys. to chyba juz tak bardzo nie bierze pod uwage koszty eksploatacji silnika 2,5 :)[br]Dopisany: 09 Styczeń 2008, 17:11 _________________________________________________http://www.autoscout24.pl/home/index/detail.asp?ts=6202771&id=vwwhpu4wti3u&sc=&make=9&model=16414&pricefrom=0&euroto=15000&zip=

http://www.autoscout24.pl/home/index/detail.asp?ts=6202771&id=vwuun4zctr31&sc=&make=9&model=16414&pricefrom=0&euroto=15000&zip=

http://www.autoscout24.pl/home/index/detail.asp?ts=6202771&id=bcmvgjcwoefw&sc=&make=9&model=16414&pricefrom=0&euroto=15000&zip=

http://www.autoscout24.pl/home/index/detail.asp?ts=6202771&id=vwlxhcy1izcy&sc=&make=9&model=16414&pricefrom=0&euroto=15000&zip=

chyba sie znajda :) i to calkiem ladne , zwlaszcza pierwszy :P

Opublikowano

Ja poprostu balbym sie kupic allroad'a 2.5TDI z 2000/1 roku... z wiadomych przyczyn.

Opublikowano

A coś nowego do 80000PLN z opłatami z USA?

Opublikowano

Jeżeli chcesz prześwit i prawdziwe 4x4 ze zdolnościami w terenie to tylko Foryś 2.0XT lub lepiej 2.5 XT bezkompromisowo najlepszy, czy na asfalcie czy w terenie bije na głowę wszystko co wyżej wymienione łącznie z allroadem - taka prawda :)

Subaru Forester i dłuugo długo nic... zwłaszcza, że za 60 tysięcy kupisz już coś z rocznika o wyglądzie i estetyce znośnej dla białych ludzi (owszem starsze roczniki to była estetyczna masakra:P )

pzdr[br]Dopisany: 09 Styczeń 2008, 00:09 _________________________________________________

ale z Ciebie sie fan marki zrobił :bicz3: :)

może lepiej kupić A6 allroad , to już jest sprawniejsze autko w terenie niż niektóre pseudo terenówki ;)

za 60 tysi nie znajdziesz allroada nawet z najstarszego rocznika który wart byłby czegoś więcej niż tylko pozyskania narządów :)

:polew: nie swiruj

na Subarynach zjadlem mleczaki :P

Forys niewiele lepiej sie spisuje w terenie niz Outback, a ten porównywalnie do allroada :P

roznica tylko w przeswicie/ rozstawie osi. Napedy identiko. Jak jestes fanem marki, to na 1 plejadach na pustyni bledowskiej przyjechal Allroadem pan sedzia rajdowy (nie pamietam nazwiska) i jego A6 smigalo po piaskach lepiej niz nie jeden forys (technika :P )

Prawda jest ze te 3 autka lacza swietne (naprawde rewelacja) wlasciwosci jezdne na szosie z przyzwoitymi (chociaz dla wiekszosci uzytkowników i tak nigdy nie osiagnietymi) mozliwosciami w terenie ;)

Rex tu moze sie wypowiedziec, bo ma A4, Forysia i Legasia ;)

Problemem w Subaru jest tylko brak diesla, Pb N/A to nieporozumienie, a zaturbione przy dynamicznej trasie to 17 potrafia wszamac

Moje zdanie jest takie, ze jak SUV (i nie musi wygladac jak terenówka) w Dieslu do 60k pln to tylko i wylacznie Allroad

http://moto.gratka.pl/tresc/audi-allroad-180-km-quattro-2-5-turbo-8094154.html?w=ebc3a722b56c6775&s=1

http://moto.gratka.pl/tresc/audi-allroad-kombi-2-5-diesel-7325135.html?w=ebc3a722b56c6775&s=1

Murzyn większą sympatią darzę Audi niż Subaru jednak wypada docenić że forester to kawał fury i panowie wymieniając tu dziesiątkami obłe i świecące Kie i Hondy nieco zapominają jak one się mają "jezdnie" do subaru (a mówimy o tym samym wkładzie finansowym). Mając kontakt i z allroadem i z foresterem nie wydaję mi się ażeby allroad jednak mógł sprostac temu drugiemu w terenie czy nawet na asfalcie - to dwa różnie auta...

To że sędzia potrafił objechać forysia w audi nie wątpię, jednakże to nie jest miarodajne - nie wiem czy o to właśnie chodzi Ci w nawiasie - to kwestia techniki jazdy - są tacy co poldonem lepiej poradzą sobie w terenie od innych w suvach bo to kwestia umiejętności i doświadczenia.

Z tym Allroadem za 60 tysi to bym polemizował - tak jak w przypadku naszych A4 patrzmy na ceny realne i prawdziwe, bo 60 tys za allroada to tak jak 38tys za a4 b6! jak zrobisz porządek z zachwaszczonym 2.5 tdi i np pneumatyką to i tak Cię wyjdzie 75...

Żeby nie było, że słodzę Subaru to powiem że samemu marzy mi sie allroad, i nie bacząc na koszty ani to, że czy w trasie czy spod świateł mnie foryś 2.5 XT objedzie jak chce, to bym sobie takiego :audi: sprawił :slina: