pablo_9 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Prosiłbym o informację jak podłączyć fotele tzn. w ori mam boczne poduszki, jak podłączyć fotele z poduszkami poliftingowe, różnią się kostkami. Pod fotelem mam dwie kostki jedna czerwona z jednym przewodem druga żółta dwa przewody a jak to dokładnie wygląda w fotelu poliftingowym , kostkami różnią się na pewno czy da radę to podłączyć aby poduszki boczne poprawnie funkcjonowały.
Gość .... Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Jest to do zrobienia i będzie działać, jednak że poduszki powietrze to nasze i innych bezpieczeństwo nie powinny być modyfikowane jak i instalacje w żaden sposób.
pablo_9 Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 zgadzam się dlatego jeśli nie będę miał jasnej odpowiedzi, że coś może nie pasować trzeba będzie coś sztukować to raczej nie chciałbym ryzykować z poduszkami, a tym czasem czekam na podpowiedzi czy jest to możliwe i jak ? [br]Dopisany: 07 Maj 2011, 09:28_________________________________________________nikt nie podłączał foteli polifotwych do przedlifta chodzi o airbagi ?
Gość .... Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Prawdopodobnie wystarczy wymienić wiązki z przed lifta na polifta do miejsca wszystkich wtyczek ( pod osłoną ) gdzie otwierasz maskę i po prawej stronie pasażera. Powinno obejść sie bez kombinacji. Jednak nie mam jak tego sprawdzić. W ostateczności możesz przełożyć poduszki z Twoich foteli do poliftowych. :gwizdanie:
pablo_9 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 czyli z tego co piszesz to nie będzie takie raz dwa i jest :/ wyślałem, że przepnę kabelki te co mam teraz pod fotelami do nowej wtyczki i będzie grało ?!
Gość .... Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Wszystko jest do zrobienia, jednak nie widze przed sobą danych wtyczek żebym mógł Ci odpowiedzieć. Wklej zdjęcia.
pablo_9 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 To jest wtyczka poliftowa zaraz znajdę zdjęcie przedliftowej
majkel_majki Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Było, sam pisałem o tym co najmniej dwa razy,
pablo_9 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 nie mogę znaleźć zjdęć ale jutro zdrobie u siebie w aucie Michał to podeślij linka
majkel_majki Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Chociażby tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=126661.0;highlight=kostki+poduszek Kable niebieski i biały odpowiedno między kostkami, brązowy (masa) z czerwonej kostki do brązowego w nowej.
pablo_9 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 czyli ogólnie nie będzie problemu, dzięki za info[br]Dopisany: 09 Maj 2011, 22:36_________________________________________________dzisiaj zerknąłem pod fotel i mam dwie kostki pod fotelem jedna czerwona z kablem brązowym (masa), druga żółta z dwoma przewodami biało-niebieski i biało-brązowy czyli biało niebieski z niebieskim i biało brązowy z białym z nowej kostki ?!
pablo_9 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Opublikowano 16 Maja 2011 Michał jeszcze pytanie o stronę pasażera bo tam przewody są innych kolorów żółta kostka w moim aucie po stronie pasażera ma kolory żółto-brązowy i żółto-niebieski a we wtyczce poliftowej są przewody biały, zielony i brązowy i teraz jak podpiąć wiadomo brązowy do brązowego a jak pozostałe ?
majkel_majki Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Brązowy do brązowego tak jak mówisz, żółto- brązowy to masa zapalnika, żółto- niebieski to zapalnik. Z tego co pamiętam to żółto- niebieski do zielonego, a żółto- brązowy do białego.
pablo_9 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Opublikowano 16 Maja 2011 dzięki tak właśnie podpiąłem[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 21:34_________________________________________________wszystko poskładane, nowe fotele podłączone i sprawdzone działanie kontrolki od poduch i wszystko wygląda, że ok, zapala się i gaśnie jak przy starych fotelach jeszcze raz dzięki Michał za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi