KOval81 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Furka piękna ale gleba przesadzona miłego rycia spodem po naszych pięknych polskich "drogach" Szkoda że nie Quattro Kolega jeździ po krainie, w której nie ma dziurawych dróg (i nie chodzi mi tu mokre sny)
Gość DiM Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Chyba już gdzieś widziałem to auto piękna fura rafi
Nosfer Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Pozbyl bym sie jeszcze tego pomaranczowego z reflektorow.. Nigdy !
Raffi A4 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Doszla obszyta kierownica, raczka recznego i lewarka zmiany biegow. Dalem to zrobic w firmie znajdujacej sie w Krapkowicach kolo Opola, moge ich polecic sa naprawde dobzi i cenny tez sa ok. Zaplacilem za to wszystko 400 zl ale zaowazcie ze normalnie firmy z aledrogo obszywaja tylko do randu poduszki a mi obszyli nawet za zeby z zewnatrz nie bylo widac plastiku. Z gosciem idzie sie dogadac co do cenny jak i specjalnych zamowien www.sitocar.pl
dawid195a Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Pogratulować furke widziałem kiedyś na live, kawał koła Co do kiery i głaki zmiany biegów może lepiej było ori wyrwać albo np. z multifunkcją. Na forum chodzą okazje czasem. Wtedy gałka zmainy biegów miała by oznaczenia biegów Ale ładnie obszyte,pozdrawiam.
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Szczerze powiem, że obszycie nie jest idealne...
mgtan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 przy poziomym ramieniu, na łączeniu z wieńscem jakieś nitki odstają?
Rekomendowane odpowiedzi