cucho Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam. Wczoraj miałem awaryjne hamowanie,bo jakiemuś "Fast & furious" zachciało się przejechać na czerwonym. Po całym zdarzeniu jechałem dalej i zauważyłem,że stojąc na światłach i trzymając wciśnięty pedał hamulca zaczyna delikatnie mi wpadać. Zatrzymałem się, sprawdziłem płyn - poziom taki sam jak był. Wiecie może co może być tego przyczyną? Pozdrawiam
cucho Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 też mi to przez głowę nie dawno przeszło. trudno trzeba będzie popatrzeć... [br]Dopisany: 09 Maj 2011, 15:06_________________________________________________O kurde... Magia! dzisiaj jechałem nią i już było wszystko w porządku :> Te samochody są cudowne! Nie potrzebują mechaników :> Temat zamknięty
herman82 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 No nie koniecznie zamknięty, takie objawy może mieć padający wysprzęglik...
pieciajek Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 To jak raz Ci pedał wpadł a teraz jest dobrze to patrz którego klocka z okladziny oberwało. Jak nie sprawdzisz to wkrótce się dowiesz.
Luka3s Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Miałem podobną sytuację, stojąć na górce np. i trzymając hamulec pedał wpadał powoli w dół a szczęki puszczały, okazało się że układ był zapowietrzony... Musiałem podpompować hamulec żeby była lepsza skuteczność.
Rekomendowane odpowiedzi