Gość -makaveli- Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 PW poszło poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=179586.0 takie cenki w Bukowinie były, stali bywalcy wiedzą Adam, ceny będą podobne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 dam znać na dniach jakie dokładnie cenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 16 sierpnia w "naszym" ośrodku zlot ma Bydgoski Klub BMW pewnie zawstydzą Nas frekwencją z samej Bydgoszczy,bo ich tam jest jak mrówków .... a My z całej PL tak mało osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 16 sierpnia w "naszym" ośrodku zlot ma Bydgoski Klub BMW pewnie zawstydzą Nas frekwencją z samej Bydgoszczy,bo ich tam jest jak mrówków .... a My z całej PL tak mało osób bo My idziemy na jakość a nie na ilość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 16 sierpnia w "naszym" ośrodku zlot ma Bydgoski Klub BMW pewnie zawstydzą Nas frekwencją z samej Bydgoszczy,bo ich tam jest jak mrówków .... a My z całej PL tak mało osób bo My idziemy na jakość a nie na ilość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 16 sierpnia w "naszym" ośrodku zlot ma Bydgoski Klub BMW pewnie zawstydzą Nas frekwencją z samej Bydgoszczy,bo ich tam jest jak mrówków .... a My z całej PL tak mało osób A co Ty tak ciągle o tych beemkach :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 bo to jego następny zakup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 16 sierpnia w "naszym" ośrodku zlot ma Bydgoski Klub BMW pewnie zawstydzą Nas frekwencją z samej Bydgoszczy,bo ich tam jest jak mrówków .... a My z całej PL tak mało osób A co Ty tak ciągle o tych beemkach :?: dostałem takie info to pisze nie mam żadnych sentymentów do Beemek [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 19:40_________________________________________________ bo to jego następny zakup nie tak przy ludziach [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 19:42_________________________________________________wracając do tematu:oto oficjalny soundtrack zlotu A teraz idziemy na jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Soundtrack mnie się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 U nas jedna bemka też chyba będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 U nas jedna bemka też chyba będzie do tej to się przyzwyczaiłem i przeszkadzać nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 U nas jedna bemka też chyba będzie do tej to się przyzwyczaiłem i przeszkadzać nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 albo i dwie beemki jeśli Grzechu kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 16 sierpnia w "naszym" ośrodku zlot ma Bydgoski Klub BMW pewnie zawstydzą Nas frekwencją z samej Bydgoszczy,bo ich tam jest jak mrówków .... a My z całej PL tak mało osób Jakby zlot odbywał się w innym terminie to z przyjemnością bym się zapisał ja będe w kraju w dniach 15-30 lipca tak kicha. A tak poza tematem Zapraszamy wszystkie na spocika 16 lipca w Łazach chętni mile widziani.Więcej info Spociki-zachodniopomorskie-spoty koszalińskie!!! Pozdrawiam klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Jarek w sobote 20.08 jest mecz Zawisza - Ruch Radzionków....jedziemy jak pisaliśmy a po meczu w ośrodku w palnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Na Zawisze to i ja się przejadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 I wchodzimy z kibicami z Radzionkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi