hubtychy Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 ja juz widze jak wy pójdziecie na te ryby , mecze itp :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Kija nie lubię moczyć w wodzie ale na mecz to się przejadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 I pójdziemy wszędzie i zrobimy wszystko No może młody i Poziek zrobią coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja nie wiem co się nosi na ryby, dawno nie byłem... Pewnie jakiś robaczek będzie potrzebny Nom, mały robaczek potrzebny. Poziek, idziesz z nami? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja nie wiem co się nosi na ryby, dawno nie byłem... Pewnie jakiś robaczek będzie potrzebny Nom, mały robaczek potrzebny. Poziek, idziesz z nami? :polew: Jak Cie zobaczę syneczku to zmienisz zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja nie wiem co się nosi na ryby, dawno nie byłem... Pewnie jakiś robaczek będzie potrzebny Nom, mały robaczek potrzebny. Poziek, idziesz z nami? :polew: Jak Cie zobaczę syneczku to zmienisz zdanie :polew: OK już się nie odzywam. To co z tymi rybami? weźcie się najpierw dowiedzcie czy tam w ogóle sa ryby Może parę łódek wypożyczymy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 na zlocie nie ma czasu porządnie sie wysrać a co dopiero ryby :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 a kto chciał sparing w tenisa? Bo nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja nie wiem co się nosi na ryby, dawno nie byłem... Pewnie jakiś robaczek będzie potrzebny Nom, mały robaczek potrzebny. Poziek, idziesz z nami? :polew: Jak Cie zobaczę syneczku to zmienisz zdanie Chyba jak On Cie zobaczy :naughty: edycja Dopisany: 13 Lipiec 2011, 14:26 na zlocie nie ma czasu porządnie sie wysrać a co dopiero ryby :kox: :kox: Imprezy fakultatywne - może w końcu uda się coś zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Poźkowi chyba chodziło o to, że jak mnie zobaczy to będzie namiocik :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 a kto chciał sparing w tenisa? Bo nie pamiętam Poziek z Tobą zagra.....Ty będziesz piłeczką a On rakietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Będzie strzelał z rakiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Młody_Drog ty sie lepiej szykuj na nocne oczepiny Zapakuj caly bagaznik do B6 debowej wodki z Wysp i pamietaj po ktorej stronie u nas sie jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 pamietaj po ktorej stronie u nas sie jezdzi żarty żartami ale ja w sumie uczyłem sie jeździć tu na wyspach i w Polsce muszę się pilnować bo parę razy już zjechalem na prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 To lepiej potrenuj wczesnie i dojedz z tymi browcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 To lepiej potrenuj wczesnie i dojedz z tymi browcami albo lepiej przytelep sie PKS-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 To lepiej potrenuj wczesnie i dojedz z tymi browcami albo lepiej przytelep sie PKS-em niech leci do Wawy samolotem a Poziek Go odbierze i przywiezie na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 To lepiej potrenuj wczesnie i dojedz z tymi browcami albo lepiej przytelep sie PKS-em niech leci do Wawy samolotem a Poziek Go odbierze i przywiezie na zlot i po drodze beda mogli sobie namioty stawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 To lepiej potrenuj wczesnie i dojedz z tymi browcami Nie no nie mam problemu ale czasami ciągnie na lewo Browce browcami, tyle ludzi chciało a jak podałem ceny to teraz nie ma chętnych... No cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja Ci przecież napisałem... Przywieź mi co chcesz i ile chcesz - biorę wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja Ci przecież napisałem... Przywieź mi co chcesz i ile chcesz - biorę wszystko Brać to chętnych jest, a płacić potem nie ma komu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi