hubtychy Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 ja juz widze jak wy pójdziecie na te ryby , mecze itp :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Kija nie lubię moczyć w wodzie ale na mecz to się przejadę
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 I pójdziemy wszędzie i zrobimy wszystko No może młody i Poziek zrobią coś więcej
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja nie wiem co się nosi na ryby, dawno nie byłem... Pewnie jakiś robaczek będzie potrzebny Nom, mały robaczek potrzebny. Poziek, idziesz z nami? :polew:
poziek Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja nie wiem co się nosi na ryby, dawno nie byłem... Pewnie jakiś robaczek będzie potrzebny Nom, mały robaczek potrzebny. Poziek, idziesz z nami? :polew: Jak Cie zobaczę syneczku to zmienisz zdanie
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja nie wiem co się nosi na ryby, dawno nie byłem... Pewnie jakiś robaczek będzie potrzebny Nom, mały robaczek potrzebny. Poziek, idziesz z nami? :polew: Jak Cie zobaczę syneczku to zmienisz zdanie :polew: OK już się nie odzywam. To co z tymi rybami? weźcie się najpierw dowiedzcie czy tam w ogóle sa ryby Może parę łódek wypożyczymy ?
moskal Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 na zlocie nie ma czasu porządnie sie wysrać a co dopiero ryby :kox: :kox:
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 a kto chciał sparing w tenisa? Bo nie pamiętam
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja nie wiem co się nosi na ryby, dawno nie byłem... Pewnie jakiś robaczek będzie potrzebny Nom, mały robaczek potrzebny. Poziek, idziesz z nami? :polew: Jak Cie zobaczę syneczku to zmienisz zdanie Chyba jak On Cie zobaczy :naughty: edycja Dopisany: 13 Lipiec 2011, 14:26 na zlocie nie ma czasu porządnie sie wysrać a co dopiero ryby :kox: :kox: Imprezy fakultatywne - może w końcu uda się coś zorganizować
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Poźkowi chyba chodziło o to, że jak mnie zobaczy to będzie namiocik :polew:
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 a kto chciał sparing w tenisa? Bo nie pamiętam Poziek z Tobą zagra.....Ty będziesz piłeczką a On rakietą
wrclaguna Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Młody_Drog ty sie lepiej szykuj na nocne oczepiny Zapakuj caly bagaznik do B6 debowej wodki z Wysp i pamietaj po ktorej stronie u nas sie jezdzi
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 pamietaj po ktorej stronie u nas sie jezdzi żarty żartami ale ja w sumie uczyłem sie jeździć tu na wyspach i w Polsce muszę się pilnować bo parę razy już zjechalem na prawo
wrclaguna Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 To lepiej potrenuj wczesnie i dojedz z tymi browcami
klysek Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 To lepiej potrenuj wczesnie i dojedz z tymi browcami albo lepiej przytelep sie PKS-em
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 To lepiej potrenuj wczesnie i dojedz z tymi browcami albo lepiej przytelep sie PKS-em niech leci do Wawy samolotem a Poziek Go odbierze i przywiezie na zlot
klysek Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 To lepiej potrenuj wczesnie i dojedz z tymi browcami albo lepiej przytelep sie PKS-em niech leci do Wawy samolotem a Poziek Go odbierze i przywiezie na zlot i po drodze beda mogli sobie namioty stawiac
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 To lepiej potrenuj wczesnie i dojedz z tymi browcami Nie no nie mam problemu ale czasami ciągnie na lewo Browce browcami, tyle ludzi chciało a jak podałem ceny to teraz nie ma chętnych... No cóż
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja Ci przecież napisałem... Przywieź mi co chcesz i ile chcesz - biorę wszystko
Młody_drog Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja Ci przecież napisałem... Przywieź mi co chcesz i ile chcesz - biorę wszystko Brać to chętnych jest, a płacić potem nie ma komu
Rekomendowane odpowiedzi