dziadek Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 ...jak zamkniemy liste chętnych do poniedziałku zapisy ? czy przedłużacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 ...jak zamkniemy liste chętnych do poniedziałku zapisy ? czy przedłużacie? na moje można to śmiało przedłużyć bo brakuje kilku miejsc do kompletu....musze to z Jarkiem jeszcze ustalić a właśnie gdzie On jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 a właśnie gdzie On jest pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 a właśnie gdzie On jest pewnie pewnie tak .... skubaniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Ja też teraz wstałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Rozumiem że poranne deklaracje nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Zaliczka leci, nie pozwolę wam tam pić beze mnie :naughty: Rozumiem że poranne deklaracje nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Zaliczka leci, nie pozwolę wam tam pić beze mnie :naughty: Rozumiem że poranne deklaracje nadal aktualne HEHE HEHE .... TO SIĘ BĘDZIE DZIAŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Zaliczka leci, nie pozwolę wam tam pić beze mnie :naughty: Rozumiem że poranne deklaracje nadal aktualne noooo wpada maniak GT5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Zaliczka leci Jednak muszę się zacytować i poprawić, opłata za zlot właśnie poleciała Zaliczka leci, nie pozwolę wam tam pić beze mnie :naughty: Rozumiem że poranne deklaracje nadal aktualne HEHE HEHE .... TO SIĘ BĘDZIE DZIAŁO :kox: noooo wpada maniak GT5 Jak chcesz to wezmę PS3 + GT5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Jak chcesz to wezmę PS3 + GT5 chyba PiwSmacznych3 i GorzkichTrunków5 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 chyba PiwSmacznych3 i GorzkichTrunków5 :polew: :polew: Ześ wymyślił trunkowy skrót Jebniętyś pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Pablo wódki nie pije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Pablo wódki nie pije to dobrze,bo Ja tez raczej same browce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Browce są dla panienek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 ktoś będzie musiał Was pilnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Pablo wódki nie pije Dokładnie nie pije, wczoraj mnie przekupili z Cubrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 ktoś będzie musiał Was pilnować Będziesz Nam wędki trzymał :?: Pablo wódki nie pije Dokładnie nie pije, wczoraj mnie przekupili z Cubrem Jeśli wejdziesz między wrony... :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 ktoś będzie musiał Was pilnować Będziesz Nam wędki trzymał :?: Pablo wódki nie pije Dokładnie nie pije, wczoraj mnie przekupili z Cubrem Jeśli wejdziesz między wrony... :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi