mariuszsmietana Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 witam. czy ktos da rade przetlumaczyc tego meila? choc mniej wiecej.... thanks for the mail, am from Russia but am buying this item for my younger sister in West Africa for her birthday gift and i want this to be ship by EMS POST OFFICE and i want you to get to me with total price of this item plus the shipping cost to West Africa okay. thanks Best Regard
pawelc Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 dzięki za mail, jestem z Rosji, ale kupuję ten przedmiot na własną młodszą siostrą w Afryce Zachodniej dla niej prezent na urodziny i chcę to być statku przez EMS poczta i chcę, abyś mi się z całkowitym Cena tego przedmiotu plus koszty wysyłki do Afryki Zachodniej w porządku. dzięki
mariuszsmietana Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 dzieki jesli cos to znow podesle kolejnego meila
SoMeS Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 dzieki jesli cos to znow podesle kolejnego meila niech zgadnę pewnie wystawiłeś telefon albo coś innego bardziej wartościowego na allegro?
mariuszsmietana Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 no telefon.... wlasnie... http://allegro.pl/sgh-p520-samsung-giorgio-armani-wysylka-gratis-i1592660433.html :)cos takiego
SoMeS Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 bardzo popularny proces robienia ludzi w uja... olej takich cwaniaków bo tylko na tym stracisz
kamilo Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Kolego odpuść, to oszust jakiś, miałem taką samą sytuację jak sprzedawałem laptopa. W sieci można o tym dużo poczytać. To tzw. nigeryjski przekręt.
SoMeS Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 też to już przerabiałem wiele razy.. głównie podczas sprzedaży sprzętów elektronicznych
mariuszsmietana Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 no dzieki . szczeze to nie slyszalem o czyms takim. poza tym pierwszy raz mi sie cos takiego przytrafilo.... :hi:
SoMeS Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 nie ma sprawy wyślę Ci adres do wysyłki jakiegoś browara na pw
Thom4s Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 dzięki za mail, jestem z Rosji, ale kupuję ten przedmiot na własną młodszą siostrą w Afryce Zachodniej dla niej prezent na urodziny i chcę to być statku przez EMS poczta i chcę, abyś mi się z całkowitym Cena tego przedmiotu plus koszty wysyłki do Afryki Zachodniej w porządku. dzięki A ty google translatorem to tłumaczyłeś czy jak?
Guregoru Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 dzięki za mail, jestem z Rosji, ale kupuję ten przedmiot na własną młodszą siostrą w Afryce Zachodniej dla niej prezent na urodziny i chcę to być statku przez EMS poczta i chcę, abyś mi się z całkowitym Cena tego przedmiotu plus koszty wysyłki do Afryki Zachodniej w porządku. dzięki Ja pie*dole :polew: ej weź ty się może nie udzielaj jak nie masz bladego pojęcia o języku angielskim :polew: :polew:
Skyliner89 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 dzięki za mail, jestem z Rosji, ale kupuję ten przedmiot na własną młodszą siostrą w Afryce Zachodniej dla niej prezent na urodziny i chcę to być statku przez EMS poczta i chcę, abyś mi się z całkowitym Cena tego przedmiotu plus koszty wysyłki do Afryki Zachodniej w porządku. dzięki Ja pie*dole :polew: ej weź ty się może nie udzielaj jak nie masz bladego pojęcia o języku angielskim :polew: :polew: Ja pierdziele... ale urwał :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi