Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Horn Blaster czyli fanfary z pociągu w twoim aucie

Czy gdybyś miał możliwość zakupu takiego zestawu czy zamontowałbyś go u siebie w aucie 3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy gdybyś miał możliwość zakupu takiego zestawu czy zamontowałbyś go u siebie w aucie

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się to nie podoba, a jeszcze jak bym miał 1200zł wywalić to już całkowicie jestem na nie.

Opublikowano

jak dla mnie to z ciężarówki trąbka wystarczy ale rzecz gustu

EOT

Opublikowano

jakbym miął wolnego tysiaka to od reki biore :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

vario to kombinuj y tzm tematem, bo sprecicho naprawdę fajne :>

Opublikowano
  • Autor

kombinuję :evil:

Opublikowano

ciekawe ile osób się na to zdecyduje jak już Vario będzie miał w sprzedaży :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Miszka docelowym rynkiem nie jest tylko A4-Klub, na jeden zestaw już mam zamówienie z A4 klubu :kox:

Opublikowano

Miszka docelowym rynkiem nie jest tylko A4-Klub, na jeden zestaw już mam zamówienie z A4 klubu :kox:

to się chwali :wink4:

ale opcja jest dojebana naprawdę szkoda, że obecnie jestem bez prywatnego auta :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

system jest przenośny w każdym sensie, wiadomo jedynie robocizna montaż/demontaż to nakład pracy i ew. wąż ciśnieniowy zasilający trąbki może być innej długości w każdym aucie a tak to no problem, będę miał kilka wersji więc można sobie wybrać jakiś uniwersalny pod osobówkę

Opublikowano

a jaka cena :) Info PW daj proszę :naughty:

Opublikowano
  • Autor

insane jest szacunkowa cena w wątku - starter ok 1000-1200 PLN, ale dokładne koszta to w ciągu miesiąca będę znał, dogrywam szczegóły systemu

Opublikowano

zainspirowales mnie :kox:

moj ojczulek jest maszynista, pogadam z nim w tygodniu czy nie maja gdzies na bazie jakiejs lokomotywy na czesci:)

Opublikowano

vario nawet się nie zastanawiaj :naughty:

z tego co pamiętam to Gurian ma coś takiego w swojej A4 B6 :naughty: prezentował na spocie

Dokładnie guardian i jak przydzwonił na spocie to wszyscy prawie ogłuchli :kox: :kox: :kox:

Niżej jego filmik w temacie:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=44364.0

Opublikowano

jak znajdzie sie wolne siano biore od reki;p :cool1:

Opublikowano
  • Autor

co do zestawu guardiana to ma napisane 10 trąbek, a ja bedę składal zestawy od 1 do 4 ori z lokomotywy (butle 6-15 L), nie wiem jakie on miał zastosowane :mysli: ale zasilić 10 z lokomotywy to nie na butli 15 litrowej

Opublikowano

Mi to się kojarzy tylko z jednym za***istym filmem Jeepers Creepers :kox:

Opublikowano

Dla mnie wiocha, ale rzecz gustu. To tak jak podświetlane dno samochodu ;] 1000 zł aby zatrąbić sobie raz na jakiś czas.

Opublikowano

generalnie jest to nielegalne przy zastosowaniu na drogach w polsce trafisz na kogos i masz problem, wystarczy ze trabniesz za blisko odpowiednio nerwowej osoby i juz sa sceny bez celowe jak chcesz wk***iac ludzi to lepiej jajkami nawalaj :)

Opublikowano

hahahaha dobre :> brałbym to choćby dla żartów :decayed: gorzej jakbym trafił na jakiegoś starego konfidenta :gwizdanie:

Opublikowano

Albo jak by ktoś na zawał się przewrócił :cool1: