Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] A4 3,0tdi B8 Engine CAPA 240PS mod by EcuProject Wrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładny wynik. Teraz można pojeździć :cool1:. Moment 40% więcej niż w serii ;). Ciekawe jak się będzie sprzęgło zachowywać w cieplejsze?

ps: Co to za suszarka?.............

Dla niewtajemniczonych sprzęgło w 3,0tdi B8 jest pancerne. Konstrukcyjnie jest podobne do bolidu F1 ze względu na to , że ma 2 tarcze sprzęgła i mocny docisk. Poza tym jak widać moment jest rozłożony późno aby sprzęgło zaoszczędzić. A turbo do garett:)

Podobnie jak sama skrzynia która prawdopodobnie przeniesie do 1000Nm bo ma podwójne synchronizatory itd.. :)

Looo karwa!!!!

Piekny wynik.

Eeeeeee....., tam lekkie dmuchnięcie :wink4: Co to na 3L pojemności, kosmetyczna zmiana :naughty::decayed:

Ale wrażenie i tak pewnie niezłe robi :)

Opublikowano

Z ciekawosci - ile pompuje turbosprężarka?

Opublikowano

:kox:

a da rade do takiego 3.0 tdi wlozyc turbo z 4.0 tdi/4.2 tdi z a8?

Opublikowano

jedno słowo - WOW ! :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

ponad 700 niutona... toż to ciężarówka. ciekawe jak taki setup w zimę się sprawuje :rolleyes:

Opublikowano

No rewelka, kto by pomyślał że z 3.0tdi tyle można wycisnąć, ja biorę się niedługo za moją ale to 2.0 i pewnie o 200ps można będzie tylko pomarzyć

Opublikowano

No rewelka, kto by pomyślał że z 3.0tdi tyle można wycisnąć, ja biorę się niedługo za moją ale to 2.0 i pewnie o 200ps można będzie tylko pomarzyć

Mysle ze wiecej jezeli chcesz przeznaczyc konkretne fundusze.

Opublikowano

ponad 700 niutona... toż to ciężarówka. ciekawe jak taki setup w zimę się sprawuje :rolleyes:

a czemu w zime? pytanie raczej jak na mokrym, bo podejrzewam, ze trakcji to na jakichs 17" moze nie byc juz czasami... :decayed:

Opublikowano

bardziej chodziło mi o to jak przy -20*C gdy powietrze jest gęste egt malutkie kapcie wąskie... :kox:

Opublikowano

ale 4,2 było przecież biturbo:)

za***isty wynik :naughty:

Opublikowano

piękne kreski :brawo:

Opublikowano

Bez komentarza :shocked:

Moment miażdży :kox:

Opublikowano

Patryczko, gratulacje dla całej załogi która na to pracowała :):notworthy::good:

:kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

ale 4,2 było przecież biturbo:)

za***isty wynik :naughty:

NiE BYŁO BI TURBO TYLKO DOUBLE TURBO. tO PO PRIMO. PO drugie nie ma sensu montować dwóch małych sprężarek bo tam sa takie same jak w AWX/AVF gt1749VA

To auto nie ma problemu najmniejszego z trakcją.

Opublikowano

hmm double czyli dwie chodza jednoczesnie? bo bi to wiem ze pierwsza jest od pocztaku potem włacz sie druga hmm

Opublikowano

i już nie musisz do masażysty chodzić :)

Opublikowano

hmm double czyli dwie chodza jednoczesnie? bo bi to wiem ze pierwsza jest od pocztaku potem włacz sie druga hmm

Coś ci się pomieszało. Na odwrót :wink4:[br]Dopisany: 12 Maj 2011, 20:59_________________________________________________

nie ma sensu montować dwóch małych sprężarek bo tam sa takie same jak w AWX/AVF gt1749VA

Analogiczna sytuacja jak w S4 2.7 też jeździ na K03 tak jak 1.8T tylko że ma dwie. Unifikacja części.

Opublikowano

czekaj czekaj a jak masz w BMW 535 D masz biturbo i jedna turbina chodzi na wolniejszych obrotach a druga włacza sie gdy są wyższe

Opublikowano

czekaj czekaj a jak masz w BMW 535 D masz biturbo i jedna turbina chodzi na wolniejszych obrotach a druga włacza sie gdy są wyższe

Eeeeeee.... :decayed: ale to forum Audi :naughty:

Opublikowano

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to ja już nie paniemajem tych turbo ja mam jedno i suszy:D :hi: