moskal Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Opublikowano 11 Lutego 2008 Dudi75 , dziekuje ci bardzo, znalazłem , moge regulowac :notworthy: :notworthy: , jest cieżko bo mi przeszkadza instalacja LPG ale przy odrobinie wysiłku dam rade .
-adek Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Panowie, odświeżę troszkę temat.... mianowicie czy te lampy to dobry wybór< i czy będą pasowały do mojej niuni? (oczywiście z tego co wyczytałem będę musiał porzeźbi błotniki, ale to nie problem) czy oprócz błotników i ewentualnie kostek coś jeszcze trzeba przerabiać? prosiłbym o szybką odp bo jestem akurat w niemcowie i mogę je naby cena 130eur jest atrakcyjna... acha jeżeli one będą pasowały to bra czarne czy chromy? (moje audi to ciemny granat) czekam na info link do aukcji: http://cgi.ebay.de/FK-SCHEINWERFER-ANGEL-EYES-AUDI-A4-BJ-99-01-NEU-TOP_W0QQitemZ320273771788QQihZ011QQcategoryZ57309QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
ykk Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 acha jeżeli one będą pasowały to bra czarne czy chromy? (moje audi to ciemny granat) A masz np chromowane ramki szyb..? Bo jak nie to bym bral ciemne..
moskal Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Opublikowano 22 Lipca 2008 Panowie, odświeżę troszkę temat.... mianowicie czy te lampy to dobry wybór< i czy będą pasowały do mojej niuni? (oczywiście z tego co wyczytałem będę musiał porzeźbi błotniki, ale to nie problem) czy oprócz błotników i ewentualnie kostek coś jeszcze trzeba przerabiać? prosiłbym o szybką odp bo jestem akurat w niemcowie i mogę je naby cena 130eur jest atrakcyjna... acha jeżeli one będą pasowały to bra czarne czy chromy? (moje audi to ciemny granat) czekam na info link do aukcji: http://cgi.ebay.de/FK-SCHEINWERFER-ANGEL-EYES-AUDI-A4-BJ-99-01-NEU-TOP_W0QQitemZ320273771788QQihZ011QQcategoryZ57309QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem do ciemnego auta tylko czarne , zobacz u mnie w podpisie jak wygląda , albo wejdz w mój profil i obejrzyj moje auto.
Rekomendowane odpowiedzi