Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AFN] Olej z allegro ? ktos cos wie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam musze na dniach zmienic olej ( jak zawsze na castrol magnatec Diesel ( polsyntetyk ) )

w sklepie taki olej kosztuje ok 150-170zl

a na allegro 80zl + koszt przesylki

http://moto.allegro.pl/item295410308_olej_castrol_magnatecdiesel_10w_40_5l_10w_40_10w40.html

co o tym sadzicie ?

ktos ma jakies doswiadczenia z olejami z allegro ?

chyba ze cos pomylilem ze cena oleju ... ale kojarzy mi sie ze tyle kosztowal

Opublikowano

Nie dosc ze castrola lubia podrabiac to jeszcze chcesz na allegro kupowac.

Bez przesady z ta oszczednoscia.

Jedz do pewnego sklepu i kupuj normalnie.

Opublikowano

fotele ze skórą kupiłeś, a chcesz na oleju zaoszczędzić mniej niż 100zł ? :shocked:

Opublikowano

dlatego wlasnie pytam .... bo nie wiedzialem jak to jest z allegro

i czy ktos kupowal ;)

fotele ze skórą kupiłeś, a chcesz na oleju zaoszczędzić mniej niż 100zł ? :shocked:

to nie tak .... po prostu jesli ktos by bral z allegro i bylby pewien ze jest ok ten olej to czemu nie .... ale jesli macie watpliwosci to biore ze sklepu ;)

i chcialem wiedziec co sadzicie o tym .... hehe nie mowilem ze kupie na allegro

Opublikowano

nowak_zg to i ja sie dołacze z :bicz: bo to nie tylko dla Ciebie ale i dla wszystkich z takimi pomyslami.

widze ze wazny jest tylko LANS. fura i skora :polew: sory za OT ale nie moge. tak jak pre pisze wydajesz na pokazówe kase, a na na olej sepisz, od ktorego m.in. zalezy jak dlugo bedziesz sie mogl tymi fotelami lansowac i ile ciebie beda kosztowaly naprawy silnika!

skad wiesz co to za zupa jest w tym opakowaniu? nie masz zadnej gwarancji autentycznosci. jak sie tobie rozsypie silnik to kogo bedziesz scigac?

np. jak polecą ci lozyska turbiny to pekniesz na min 1000 zl a zeby to dobrze zrobic (nowa)to kolo 2000zl. nastepne beda w kolejnosci panewki... :D,

poczytaj sobie posty

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=5260

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,15435.msg180914.html#msg180914

ludzie zastanwiaja sie czy lepszy jest syntetyk mobila czy motula i ktory, tylko oryginał i czy to aby na pewno jest najlepsze dla :audi: czy moze poszukac jeszcze czegos lepszego a ty tu o 50zl?

w kazdym razie głos forum jest taki: oleje jak najlepsze i tylko z pewnego zrodla

teraz sam sobie odpowiedz czy warto zaoszczedzic te 50zl? no ale zeby ci nie bylo, to musze przyznac ze jestes, rozsadny - najpierw pytasz i widze ze sluchasz dobrych rad

pozdrowionka i pociechy z :a4fan:

Opublikowano

wlasnie dlatego pytam zeby sie dowiedziec a ty mi tu gadasz tak jakbym kupil ten olej

gdybym na cos sepil ... to bym kupil ten olej bez pytania.

i gdyby wazny bylby tylko lans tak jak piszesz to pewnie kupilbym najtanszy olej z allegro i nie pytal czy warto

a tak pytam zeby sie wlasnie doweidziec cos

uwierz mi ze w d*pie mam te 50zl .... bo i tka teraz bede montowac niedlugo xenon pewnie nowa zawieche itd itp .... wiec uwierz mi ze te 50zl nie naruszy mojego budzetu a tylko pytam z ciekawosci co sadzicie ( przeczytaj moj pierwszy post czy gdzies pisze ze chcem go kupic )

jesli byscie napisali ze jest ok i ze macie z nim pozytywne doswiadczenia to bym kupil bo po co wtedy mialbym kupowac w sklepie jesli bylby dobry na allegro troche taniej ale skoro piszecie ze moze to byc podrobka to juz wiem ze nie kupie na allegro czyli biore ze sklepu

i tyle

czyli juz sie dowiedziales.zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...