Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ee.. ja to bym zrezał grubo, ale bez pakietu s4 :tongue4:

zobaczymy :wink4: moze zielona bedzie rezana na s4 :tongue4: kupie drugie auto to bede myslal :) a teraz koniec burdelu w watku Pawła :wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ee.. ja to bym zrezał grubo, ale bez pakietu s4 :tongue4:

zobaczymy :wink4: moze zielona bedzie rezana na s4 :tongue4: kupie drugie auto to bede myslal :) a teraz koniec burdelu w watku Pawła :wink4:

o to, to :wink4::decayed:

Opublikowano

cena srednia;p

moj poszedl za 200 a byl idealny, moglem sobie wiecej policzyc:(

Opublikowano

cena srednia;p

moj znajomy tez mial za 200 i tez byl idealny :wink4: okazja to okazja :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

cena srednia;p

no szkoda ze nie myslałem o tym wcześniej bo bym go wziął :wink4:, ale nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia na ten zdesio :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

wszystko byłoby dobrze jakby to był ABS :gwizdanie:, a pozatym nie chce zadnych eSów, czy RSów, tylko seria :evil:

prawie to wiesz, co :gwizdanie:, a zamówiłeś już do siebie :cool1::decayed:

Opublikowano

No ba :decayed::hi:

Opublikowano
  • Autor

No ba :decayed::hi:

no to ładny koksik bedzie :wink4:

Wujciu kupiłem te diodki, jak mi sie uda to dziś przyrezam, jak nie to jutro :naughty:

Opublikowano

no to git :good: ja temat audio zamknalem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ja powolutku zbieram graty, do podłączenia całego systemu, pod jakieś dobre piecyki :naughty:

dojdzie nowy mod do wnętrza, czekam tylko na odpowiedz, od jednego typka :kox:

naszła mnie wena na rzeźbę i zacząłem dłubać pod maską aby to wszystko w miare obudować, osłony od paska są poza zasięgiem, a nówek w tych cenach napewno nie bede kupował :chytry:, dzisiaj przyrezałem szablony, i pomalutku bede ogarniał temat :evil:

Opublikowano

ja ta oslone od paska to juz z 4 miechy szukam i lipa...

Opublikowano

ja powolutku zbieram graty, do podłączenia całego systemu, pod jakieś dobre piecyki :naughty:

naszła mnie wena na rzeźbę i zacząłem dłubać pod maską aby to wszystko w miare obudować, osłony od paska są poza zasięgiem, a nówek w tych cenach napewno nie bede kupował :chytry:, dzisiaj przyrezałem szablony, i pomalutku bede ogarniał temat :evil:

ty rezasz CA a ja tylko poprawilem serie :kox: nie bede ladowal kasy do auta ktore ma za malo kuniuf :kox: co tam do srodka nowego grzebiesz? :decayed:

Opublikowano

Ja zrobilem pod maska taki porzadek w ostatni dzien urlopu ze jakbym wystawil ogloszenie to kazdy myslalby ze silnik myty do sprzedazy :) A wytarlem tylko z kurzu i umylem dobrze kazda oslone plastikowa, kazdy korek i zbiorniczek.

Opublikowano
  • Autor

ja ta oslone od paska to juz z 4 miechy szukam i lipa...

człowieku ja osłony z paska szukam ponad 1,5 roku, co prawda tylko na allegro, ale lipa i nie ma, ja ją wyczaiłem, a sms sprzedał patent na forum :gwizdanie:, dlatego włąśnie mam zamiar wyrezać sobie customowe osłony :evil:

ty rezasz CA a ja tylko poprawilem serie :kox: nie bede ladowal kasy do auta ktore ma za malo kuniuf :kox: co tam do srodka nowego grzebiesz? :decayed:

nie bedzie nic drogiego, głośniki na przód już wymieniłem i kupiłem Phonocary, za 50zł, ze zwrotnicami :good:, na tył mam wrzucone 2x 22cm, MB Quarta, które leżały mi już jakiś czas, niestety samo radio nie jest mi w stanie tego obsłużyć :no:, no i muszą dojść wzmacniacze :good:

Ja zrobilem pod maska taki porzadek w ostatni dzien urlopu ze jakbym wystawil ogloszenie to kazdy myslalby ze silnik myty do sprzedazy :) A wytarlem tylko z kurzu i umylem dobrze kazda oslone plastikowa, kazdy korek i zbiorniczek.

tak, tylko mi nie chodzi tylko i wyłącznie o wymycie komory, ale o jej zabudowanie :evil:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 21:35_________________________________________________nastepny mod dogadany :naughty:, czekam teraz na listonosza :evil:

Opublikowano

sklejka, 4 wkręty i masz zabudowane :cool1:

Opublikowano
  • Autor

sklejka, 4 wkręty i masz zabudowane :cool1:

spokojnie, spokojnie :naughty:, ma byc profi robota, zadnej tandety nie wrzuce :no:, szablony narazie zrobiłem z tekturki no i potem bede rezał :evil: