Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a nie warto poszukac na alledrogo jeszcze jakiegos zderzaka w rosadnej cenie? :wink4:

cały czas szukam, ale jakbym założył przod od polifta, to i trzeba by tył :gwizdanie:, bo tak to lipa :confused4:, chociaz Kowi mi ostatnio znalazł za 150 pod parktronik :decayed:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 212,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja mam narazie zalozony tylni od przedlifta a z przodu z polifta :) w domu mam z polifta tylni ale go raczej nie zaloze bo jest zbyt "kwadratowy" wole ten :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a ja mam narazie zalozony tylni od przedlifta a z przodu z polifta :) w domu mam z polifta tylni ale go raczej nie zaloze bo jest zbyt "kwadratowy" wole ten :wink4:

no ale właśnie mi nie pasuje, bo polift ma to przetłoczenie, i jakbym wymieniał to tylko komplet :decayed:, tak mam, to samo było ze zdesiem od Eski, jakbym chciał założyć sam przód to musiałbym mieć też tył i progi, bo bez tego to koopa :thumbdown:

Opublikowano

wiem wiem :wink4: zaloze tego polifta do mnie na tyl ale jak bedzie duupa kwadratowa to go zmienie :) klapa ma listwe zaokraglona... heh :confused4: juz widze jak bedzie ten tyl wygladac

Opublikowano
  • Autor

wiem wiem :wink4: zaloze tego polifta do mnie na tyl ale jak bedzie duupa kwadratowa to go zmienie :) klapa ma listwe zaokraglona... heh :confused4: juz widze jak bedzie ten tyl wygladac

u mnie klapa i tak inna wleci :gwizdanie:

Opublikowano

US :decayed:

Opublikowano

u Ciebie tak a u mnie nie :wink4: to patrzac twoim wzrokiem to do grila RS powinienes rezac body RS :wink4:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 22:20_________________________________________________

US :decayed:

no to jest oczywiste :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

zrezana US :evil:

u Ciebie tak a u mnie nie :wink4: to patrzac twoim wzrokiem to do grila RS powinienes rezac body RS :wink4:

nie bedzie Body Rs, bo szkoda mi kasy pakować w wygląd który i tak nic nie daje :thumbdown:, prawdopodobnie zostaną zderzaki przedliftowe lekko podrezane :naughty:, a gotówka odkłada sie na SWAPA :evil:

Opublikowano

u Ciebie tak a u mnie nie :wink4: to patrzac twoim wzrokiem to do grila RS powinienes rezac body RS :wink4:

nie bedzie Body Rs, bo szkoda mi kasy pakować w wygląd który i tak nic nie daje :thumbdown:, prawdopodobnie zostaną zderzaki przedliftowe lekko podrezane :naughty:, a gotówka odkłada sie na SWAPA :evil:

u mnie na druga a4 :decayed: o SWAPie musze zapomniec :naughty:

Opublikowano
  • Autor

u mnie na druga a4 :decayed: o SWAPie musze zapomniec :naughty:

ja narazie zostaje przy B5, bo bede miał za niedługo wiekszy wydatek :gwizdanie:, także pomału rezam swoj Dream Car :decayed:

Opublikowano

u mnie only B5 :tongue4: tylko ta B6 to jakisz przypadek byl :kox: teraz poluje albo na 1,8T albo 1,9TDI AHH :kox:

Opublikowano
  • Autor

u mnie only B5 :tongue4: tylko ta B6 to jakisz przypadek byl :kox: teraz poluje albo na 1,8T albo 1,9TDI AHH :kox:

czyli już polifcik :naughty:

Opublikowano

moze byc i przedlifcik nawet :wink4: bedzie gruba rzeźba :decayed: narazie nic nie zdradze bo nie mam auta...ale... :kox:

Opublikowano
  • Autor

moze byc i przedlifcik nawet :wink4: bedzie gruba rzeźba :decayed: narazie nic nie zdradze bo nie mam auta...ale... :kox:

AHH, nie było w przedlifcie :gwizdanie:

Opublikowano

wiem :wink4: czy to bedzie polift czy przedlift to dawce juz mam :kox:

Opublikowano
  • Autor

czyli grubo bedzie, body RS i te sprawy :kox:

Opublikowano

czyli grubo bedzie, body RS i te sprawy :kox:

Ssssssss :kox: maly minus to brak przodu :decayed:

Opublikowano

wojciu nie rób rs4tdi... kup lepiej BiT :cool1:

Opublikowano

wojciu nie rób rs4tdi... kup lepiej BiT :cool1:

a bedziesz mi to tankowal? :decayed: albo 1,8T albo grubo zrezany 1,9 AHH i silnik i body :kox: i nie rs4 tylko S4 :)

Opublikowano

ee.. ja to bym zrezał grubo, ale bez pakietu s4 :tongue4: