Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to cena dobra :wink4: ja musze pogadac z moim znajomym elektrykiem czy ma zarowki zielone diodowe na probe to by mi podrzucil to bym zbadal temat z tymi lampami :wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 212,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

wstaw zieloną żarówkę.... będzie świecić na zółto :gwizdanie:

no zobaczymy, bedę coś próbował zdziałać przez ten tydzień :wink4:

http://moto.allegro.pl/item1120932592_a4_s4_rs4_kratka_zderzaka_kratki_99_01r.html kratek szukasz :hi: zarowek nie patrzylem bo znalesc nie moge

temat obadany, gościu pości je za 200zł, z przesyłką, czakam tylko na Kowiego :wink4:

no to cena dobra :wink4: ja musze pogadac z moim znajomym elektrykiem czy ma zarowki zielone diodowe na probe to by mi podrzucil to bym zbadal temat z tymi lampami :wink4:

jak bedziesz już coś wiedział to pisz :wink4:

Opublikowano

spoko pamietam caly czas :wink4: zadzwonie zaraz do niego

Opublikowano

ja u mnie w sklepie z diwajasami elektrycznymi widziałem żarówki diodowe kolor dosłownie każdy

Opublikowano
  • Autor

ja u mnie w sklepie z diwajasami elektrycznymi widziałem żarówki diodowe kolor dosłownie każdy

na forum audi80, wyczytałem że mocne pomarańczowe dają radę :gwizdanie:, są na allegro za 45 chyba komplet, możę sie skuszę :gwizdanie:

Opublikowano

zielone widzialem po 15zl, dzwonilem do kumpla i mowi ze na obecna chwile nie bedzie miec zielonych bo mu sie to nie sprzedaje

Opublikowano
  • Autor

jest jeszcze pojedyńcza środkowa za 80zł :wink4:

gdzie?, ja znalazłem tylko środkową za 99zł, +20zł przesyłka :no:

zielone widzialem po 15zl, dzwonilem do kumpla i mowi ze na obecna chwile nie bedzie miec zielonych bo mu sie to nie sprzedaje

no towar raczej nie jest rozchwytywany, dzisiaj już nie miałem sił aby cokolwiek z tematem, działać pogoda daje po piz**e :thumbdown:, jutro coś wykombinuję, może u mnie w skelpie z elektryką beda coś mieć :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no tą widziałem, jakbym dogadał za 80zł z przesyłką za środkową, to już by do mnie szła :evil:

Opublikowano

slepy jak tam swaitelka :decayed:? bo nie wiem czy robic swoje czy nie, ja u siebie nie sprawdzalem tego kolory bo juz nie mam jak :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

nie mam czasu sie za to wziąść :gwizdanie:, cały dzień mam zajęty, najpierw praca, potem piwko :kox:, może jutro coś powalcze, jesli nie folia leci z lamp, ale napewno kiedyś wróci :kox:

Opublikowano

no to dzialaj :decayed: bo ja nie wiem czy zamawiac golie czy robic tak jak glinek :kox:

Opublikowano
  • Autor

a co to za różnica, i tak bedzie świecić na czerwono :evil:, tylko farby już nie ściągniesz :gwizdanie:

Opublikowano

no wlasnie :confused4: ale jak sie ladnie wypoleruje :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie :confused4: ale jak sie ladnie wypoleruje :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:

tak czy siak kierunki bedą świecić na czerwono, i wsteczny też :gwizdanie:, także trzeba coś przyrezać :evil:, w sobotę zaglądnę do motoryzacyjnego u mnie w mieścinie, jak bedą zielone albo pomarańczowe mocne, to kupię i zobaczymy co bedzie :cool1:, jeśli nie malnę jedną białą na zielono i tez sprawdzę :naughty:, jak to nie da rezultatu, to zrywam folię :wink4:

Opublikowano

czekam na rezultaty :wink4: bo sam nie wiem czy kupic czy nie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no to sie wstrzymaj do soboty, podoba mi się tak jak jest, no ale jak nic nie zdziałam, to wracam do seryjnych lamp :decayed:,

na oklejenie czekają jeszcze czarne folie mat i połysk, ale niestety nie ma ostatnio czasu i weny :thumbdown:, może w weekend cos podziałam :gwizdanie:

Opublikowano

a co tam bedziesz jeszcze obklejal? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

na zewnątrz poleci grill, bo pomomo podkładu, i 3 warstw czarnego matu, pojawiły się odpryski od kamieni ;(, i myslę o spojlerku szyberdachu :decayed:,a w środku, polecą w mat chromowane klamki :gwizdanie:, bo nie lubię chromu :wink4:

szukam znaczka OOOO na grill do przodu po pieniądzach

Opublikowano

no to widze ze czekasz na sobote :kox::decayed: