Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzialem ostatnio rav4 i miala czerwone kierunki :wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 212,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

prawdopodobnie, sciągana zza oceanu i koleś nie zmienił lamp :wink4:

Opublikowano

Do pierwszego spotkania z policjantem służbistą :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Do pierwszego spotkania z policjantem służbistą :gwizdanie:

no i właśnie o to mi chodzi :wink4:, wiem że jak ludzie ściągali furki ze stanów to trzebabyło zmieniać lampy :gwizdanie:, także muszę nad tym pomyśleć :wink4:

Opublikowano

rav-ka byla kupiona w polskim salonie :cool1: wiec nie wiem jak to tam jest na przepisach sie az tak dobrze nie znam :wink4:

Opublikowano
  • Autor

rav-ka byla kupiona w polskim salonie :cool1: wiec nie wiem jak to tam jest na przepisach sie az tak dobrze nie znam :wink4:

no to nie wiem o co kaman :blink:, mam znajomego policjanta to się dopytam, ale z tego co mi wiadomo, kierunek ma być pomarańczowy :gwizdanie:, i tu rodzi się problem :wallbash:

o ile ze wstecznym sobie poradzę, zamontuje pod zderzakiem halo i powinno grać :good: (w ostateczności zostaje mi wersja z VT :tongue4:)

o tyle z kierunkami jest lipa, przyłożyłem kawałek folii do zielonej kontrolki w moim moto, i nie dało to pomaranczowej barwy :no:

czerwien jak była tak jest, mam za tem trzy opcje :gwizdanie:

1* może mocniejsza zarówka da jej radę, bo tam siedzi chyba 5W :mysli:

2* wyciecie kawałka folii, tak jak jest kierunek, tyle że bedzie to raczej widoczne :disgust:

3* zerwanie folii, i powrót do wersji stock ;(, czego bym nie chcial bo podoba mi się tak jak jest :evil:

zobaczymy, bedę próbował te punkty po kolei ciekawe na którym się zatrzymam :polew:

Opublikowano

Gdzieś czytałem, że ta zielona żarówka musi być bardzo ciemna.

Opublikowano

zarowka na pewno nie 5W nie ta mala :) wydaje mi sie ze nie powinni sie czepiac za czerwony kierunek :) ostatnio w audi z przodu mialem biale kierunki bo mi sie farba zdarla z zarowek i nie bylo wogole pomaranczowego koloru :) sprobuj zielona zarowke wsadzic do swiatla wstecznego i zobaczysz czy bedzie pomarańcz jak bedzie to bedziesz musial z lamp wywalic takie pomaranczowe plastiki co sa w kierunkach i final :wink4:

Opublikowano
  • Autor

qr** sam nie wiem, efekt jest kox, ale coś czuje że jak mnie niebiescy zobaczą to dowód poleci w ch*j ;(, jedyne zielone żarówki jakie wypatrzyłem na allegro, to diodówki za 22zł sztuka :wallbash:, także zostaje chyba zerwanie folii, bo jak wytnę to miejsce gdzie jest kierunek to i tak bedzie ta pomarańczowa poświata :wallbash:

Opublikowano

kup spray do malowania zarowek :) tanszy koszt

Opublikowano
  • Autor

ale nie wiem czy to wystarczy, czytam wątek na forum audi80, bo tam też coś kombinowali chłopaki, ale z pomalowaną żarówką bedzie raczej kiepski efekt :no:

Opublikowano

no to nie wiem. spróbuj tak jak Ci mowie do wstecznego zapodaj jakas zielona zarowke, diode(tylko na sprawdzenie i zobacz co sie dzieje :) moze ja zaraz sprawdze bo mam zielona diode, poszukam czerwonego kawalka plastiku i zobacze co jest grane :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ok poczytałem ten wątek na forum 80tek, i chłopaki rozgryźli temat, zastosowali mocne pomarańczowe diody, i jest elegancki pomarańczowy kierunekm, niestety dioda 49zł, za sztukę, troszkę drogo, jak mi się uda wyrwać taniej to będzie, jak nie to targam folię ;(

Opublikowano

zielone daje rade :decayed: czekaj dam fotki :P

Opublikowano
  • Autor

ok :wink4:

Opublikowano

kombinuj kombinuj... jakoś napewno da radę ;) najwyżej jeszcze dwa migacze pod zderzak zapodasz i będzie luz :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

zastanawiam się czy te by dały radę, cena jeszcze znośna :gwizdanie:

http://moto.allegro.pl/item1107593451_zarowki_diodowe_super_flux_18led_21w_ba15s_2szt.html

kombinuj kombinuj... jakoś napewno da radę ;) najwyżej jeszcze dwa migacze pod zderzak zapodasz i będzie luz :gwizdanie:

:polew:, mam zrobine takie dodatkowe światła do przyczepki na stelażu metalowym, to sobie zapier***e jako spojler :polew:

Opublikowano

za moment beda foty nie najlepszej jakosci ale mysle ze pokaza to co powinny :wink4: poczekaj chwile na fotosika sie wrzucaja :)

Opublikowano
  • Autor

ok spoko czekam, przyjmę każdą pomocną dłoń :naughty:

Opublikowano

76e63e9c79b66f39med.jpg

dbb538c19ea0bf70med.jpg

4f878f62f6ec41cdmed.jpg

c9cc94f5ba01cbabmed.jpg

f5b238bed7142ad3med.jpg

b1fadbcdc56ec23emed.jpg[br]Dopisany: 26 Lipiec 2010, 20:44_________________________________________________nie wyrazne ale na serio widac pomaranczowy kolor moze zdjecia tego nie odzwierciedlaja... jutro jeszcze pokombinuje z czyms innym i bedzie widac lepszy efekt, mam taka nadzieje :naughty: