Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

malowałem zaciski w zółty wiec i hak poszedzł do kompletu :wink4:

no ja mam żółte zaciski, ale haku nie będę malował, żeby nie było, że ściągam od ciebie :naughty:

ja tam się nie obrażę :wink4:, zostało mi jeszcze trochę tego żółtego, i pewnie jeszcze coś maźnę, ale pod maską :wink4:, a pod maską... zawitało podszybie od FLa, i jest znacznie lepiej :naughty:, będę miał do sprzedania osłonę na filtr powietrza, w dobrych pieniądzach, od 1.8T, reflektuje ktoś :naughty:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 212,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ile za tą osłonę? :decayed: na pw[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 20:12_________________________________________________ale to nie jest ta z wlotem powietrza, prawda?

Opublikowano
  • Autor

Tak wyglada ona u mnie, tak jak pisałem oddam za małe pieniądze :wink4:

dsc4270.jpg

Mam mały booordel pod machą, ale pomału będę wszystko ogarniał :chytry:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 20:16_________________________________________________Dzisiaj wymieniłem, napinacz paska alternatora, bo na zimnym piszczało jak C**j, teraz jest cisza i spokój :gwizdanie:,

Ide pucować furę bo w sobotę weselicho :drunk:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 16:22_________________________________________________Wypucowana

dsc4370.jpg

dsc4374.jpg

dsc4366.jpg

wszystko działane ręcznie, nie jest to Meguiars, ale i tak robi robotę :gwizdanie:

Opublikowano

a jutro deszcz, błoto, sok z lipy (z drzewa), muchy zasr@ją, ptaki zasr@ją, koty przebiegną od maski do klapy i powrót... itd. :decayed: W sobotę rano znowu będziesz pucował. Ja jakiś miesiąc temu pucowałem cały piątek przed weselem... sobota rano piękna pogoda radość że auto czyste, 2 godziny przed wyjazdem na weselicho solidna zlewa, auto pod drzewami, ptactwo się zerwało :shocked: Wychodzę i co widzę? :sick3: Wtedy bieg, nigdy tak szybko auta nie myłem w dodatku w deszczu :decayed: A potem 50 km na miejsce imprezy :decayed: A tam piękne słońce ;( Wszystkie fury jak igiełki a moja... po trasie w deszczu :wallbash: Nie życzę Ci tego :no:

Opublikowano

jaka pasta tak wypucowałeś?? bo efekt jest :slina::shocked:

Opublikowano

slepy - to jest napewno 95r? :kox:

lakier to masz boski poprostu. :drool:

ale już to kiedyś mówiłem :gwizdanie:

Opublikowano

dsc4270.jpg

Mam mały booordel pod machą, ale pomału będę wszystko ogarniał :chytry:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 20:16_________________________________________________Dzisiaj wymieniłem, napinacz paska alternatora, bo na zimnym piszczało jak C**j, teraz jest cisza i spokój :gwizdanie:,

Ide pucować furę bo w sobotę weselicho :drunk:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 16:22_________________________________________________Wypucowana

dsc4370.jpg

dsc4374.jpg

dsc4366.jpg

wszystko działane ręcznie, nie jest to Meguiars, ale i tak robi robotę :gwizdanie:

kox te kolka :kox:

mam dla Ciebie fotki fotelikow

Opublikowano

Ślepy, zastanów się nad ich ceną samych alufelg bo na wiosnę chętnie je przygarnę :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

a jutro deszcz, błoto, sok z lipy (z drzewa), muchy zasr@ją, ptaki zasr@ją, koty przebiegną od maski do klapy i powrót... itd. :decayed: W sobotę rano znowu będziesz pucował. Ja jakiś miesiąc temu pucowałem cały piątek przed weselem... sobota rano piękna pogoda radość że auto czyste, 2 godziny przed wyjazdem na weselicho solidna zlewa, auto pod drzewami, ptactwo się zerwało :shocked: Wychodzę i co widzę? :sick3: Wtedy bieg, nigdy tak szybko auta nie myłem w dodatku w deszczu :decayed: A potem 50 km na miejsce imprezy :decayed: A tam piękne słońce ;( Wszystkie fury jak igiełki a moja... po trasie w deszczu :wallbash: Nie życzę Ci tego :no:

wiem że tak może być, ale polerka zajeła mi cztery godziny, także nie wyrobiłbym sie w sobotę, a furka stoi w garażu i do soboty nie wyjeżdża nigdzie :decayed:, w sobotę podjadę na myjkę opłuknę wodą za 2zł, i będzie :kox:, ja mam ponad 150Km w jedną stronę :gwizdanie:, a muszę dojechać tylko do Panny Młodej bo potem autobusik na salę :drunk:

jaka pasta tak wypucowałeś?? bo efekt jest :slina::shocked:

pasta to Faracella G3, jest fajnie, ale to jeszcze nie to co chciałem uzyskać, ale to tylko kwestia czasu :gwizdanie:

slepy - to jest napewno 95r? :kox:

lakier to masz boski poprostu. :drool:

ale już to kiedyś mówiłem :gwizdanie:

z bliska nie jest tak idealnie :no:, bo mam parę odprysków, ale będę z nimi walczył w następnym tygodniu :evil:

dsc4270.jpg

dsc4370.jpg

dsc4374.jpg

dsc4366.jpg

kox te kolka :kox:

mam dla Ciebie fotki fotelikow

no widziałem właśnie, ale zmieniłem koncepcję, czekam na półskóry w okazyjnej cenie :wink4:, chyba że trafią się jakieś ciemne po drodzę :wink4:

Ślepy, zastanów się nad ich ceną samych alufelg bo na wiosnę chętnie je przygarnę :gwizdanie:

no zobaczymy, co będzie na wiosnę :naughty:

Opublikowano

Ładnie blyszczy się :good:

Ciezko poleruje się ta pastą??

Rece odbiera?? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ładnie blyszczy się :good:

Ciezko poleruje się ta pastą??

Rece odbiera?? :naughty:

nawet nie jest tak źle, ręcę jeszcze sprawne :decayed:, a pastą się dość dobrze poleruje :wink4:

Opublikowano

slepy - ale pomysł na żółty hal holowniczy jednak zgapiłem :bag:

nie mogłem się powstrzymać. :decayed:

Opublikowano

ja mam ponad 150Km w jedną stronę :gwizdanie:, a muszę dojechać tylko do Panny Młodej bo potem autobusik na salę :drunk:

A w sobotę ma być ciulowa pogoda podobno :decayed: Ale życzę Ci żeby świeciła się jak psie... no :gwizdanie: Ja dzisiaj umyłem odstawiłem na bok zbieram graty po myciu a tu jeb! :shocked: srak naptakał :wallbash: :ranting1: I weź człowieku zadbaj o auto :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:wink4:, jest kox Michaś nie :naughty:

ja mam ponad 150Km w jedną stronę :gwizdanie:, a muszę dojechać tylko do Panny Młodej bo potem autobusik na salę :drunk:

A w sobotę ma być ciulowa pogoda podobno :decayed: Ale życzę Ci żeby świeciła się jak psie... no :gwizdanie: Ja dzisiaj umyłem odstawiłem na bok zbieram graty po myciu a tu jeb! :shocked: srak naptakał :wallbash: :ranting1: I weź człowieku zadbaj o auto :decayed:

no tak bywa :gwizdanie:, niech bedzie jak chce w deszczu tez jest :kox:

Opublikowano

no jest - zrobiłem foto, ale dokładki mógłbym mieć w kolorze :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no jest - zrobiłem foto, ale dokładki mógłbym mieć w kolorze :gwizdanie:

Michu oglądałem tą srebrną co ostatnio wklejałeś, i powiem CI że do srebrnego czarne dokładki wyglądają całkiem spoko :good:

Panowie co mozę być kupiłem nową pompkę do centralnego, ale dalej nie działa :wallbash:, takie same cyknięcie jak na starej i silnik nawet nie drgie, nie wiem o co chodzi :wallbash:

Opublikowano

Może gdzieś przewód jest pęknięty, albo się zapchał, albo któryś siłownik strzelił :confused4:

Opublikowano

Michu oglądałem tą srebrną co ostatnio wklejałeś, i powiem CI że do srebrnego czarne dokładki wyglądają całkiem spoko

tak wiem, zresztą, progi i tak mi się nie podobają w kolorze :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Może gdzieś przewód jest pęknięty, albo się zapchał, albo któryś siłownik strzelił :confused4:

chodzi o to że nic nie działa ani drzwi, ani bagaj, jak pcham powietrze w wężyk, kompresorem, to normalnie zamyka drzwi, także jest drożny, sam nie wiem co to może być, jutro chyba odstawię auto do jakiegoś elektryka, bo już nie ogarniam tego :wallbash: