Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Prosz :gwizdanie:

dsc3586m.jpg

dsc3584r.jpg

Tak jak pisałem bida, jedyne co zostało zmienione to gałka :gwizdanie:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 212,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ee tam slepy - powiem ci coś.

ja się właśnie w takim audi a4 zakochałem - bez bajerów, bez klimy, zwykła kiera - zwykły golas potocznie mówiąc. to dla mnie jest to auto które tak ubustwiałem a nie jakiej gówna i pierdółka na desce. i było mi z tym dobrze, puki nie trafiłem na to forum. teraz wiem, że chciałbym mieć takiego golasa w środku, ale chciałbym też mieć super wypas z recaro w tipie.. i wiem, że z tym i tym będzie mi źle.. mógłbym nie kupować nigdy a4 i ominąć ten problem ale będzie mi wtedy źle, że nigdy takiego auta nie miałem.. :disgust:

Opublikowano
  • Autor

ee tam slepy - powiem ci coś.

ja się właśnie w takim audi a4 zakochałem - bez bajerów, bez klimy, zwykła kiera - zwykły golas potocznie mówiąc. to dla mnie jest to auto które tak ubustwiałem a nie jakiej gówna i pierdółka na desce. i było mi z tym dobrze, puki nie trafiłem na to forum. teraz wiem, że chciałbym mieć takiego golasa w środku, ale chciałbym też mieć super wypas z recaro w tipie.. i wiem, że z tym i tym będzie mi źle.. mógłbym nie kupować nigdy a4 i ominąć ten problem ale będzie mi wtedy źle, że nigdy takiego auta nie miałem.. :disgust:

powiem, tak, odkąd sie przejechałem poliftem, nie chce już patrzeć na moje wnętrze, ale jest to kwestia czasu i wszystko bedzie zrobione tak jak chce, recaro mi sie snią po nocach ale nie w pełnej skórze :sick3:, materiał :kox:, a kompletną bajką byłyby półskóry z czarną alcantarą :slina:

zobaczymy jak to sie wszystko potoczy, narazie w planach jest kiera od Eski, kubełki w materiale, i podłokietnik :good:

Opublikowano

taa recaro w półskórze :slina: sama szmata też mogłaby być ale skóra to nie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

zobaczymy co bedzie, zostało mi podokańczać pare pierdułek które sobie założyłem na ten sezon, a potem składam kasę na SWAP :good:

Opublikowano

swap? i co będzie? awx?

Opublikowano
  • Autor

AWX/AVF, zależy co sie trafi w lepszych pieniądzach :gwizdanie:

Opublikowano

;( ;( ;(

Opublikowano

Ślepy ogarnij zaślepkę poduszki pasażera bo teraz wygląda jak jakiś niedomknięty schowek :wink4:

Opublikowano

co to masz za guzior koło stacyjki? :naughty:

engine start? :kox:

Opublikowano
  • Autor

Ślepy ogarnij zaślepkę poduszki pasażera bo teraz wygląda jak jakiś niedomknięty schowek :wink4:

nie wiem jak sie do tego zabrać żeby czegoś nie spiertolić :confused4:

za grosze pocisne cala konsole srodkowa z polfita, razem z koszem na 1 din, popielniczka i uchwytem na kubek. Brakuje tylko ramki w srodku, tej na gorze co na awaryjne jest. klimatronika, i przyciskow od przeciwmgielnych. Jak bys chcial to naprawde za grosze to pocisne, bo mi miejsce zajmuje tylko. Dogadamy sie co do ceny.

no ale Ty masz to w niebieskim kolorze :gwizdanie:, a jak wygląda sprawa z założeniem 2din podejdzie w tą konsole po wymianie kosza, czy konsole tez trzeba zmieniać? :mysli:

co to masz za guzior koło stacyjki? :naughty:

engine start? :kox:

może kiedyś :kox:

spryski :przebiegly:

dokładnie :decayed:

Opublikowano

Gdzieś na forum jest wątek - ktoś normalnie na super glue przykleił odstający róg.

Opublikowano

dsc3586m.jpg

dsc3584r.jpg

czesio :kox: bedzie podlokietnik i nawiewy to bedzie ok :good: zmienisz kiere i fotele i wystarczy :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Gdzieś na forum jest wątek - ktoś normalnie na super glue przykleił odstający róg.

no ale nie bedzie miało to negatywnych skótków przy ewentualnym wystrzale poduchy? :mysli:

dsc3586m.jpg

dsc3584r.jpg

czesio :kox: bedzie podlokietnik i nawiewy to bedzie ok :good: zmienisz kiere i fotele i wystarczy :rolleyes:

Czesio jeździ ze mną ponad rok i jest :kox:, a co do reszty :gwizdanie:

nawiewy już idą pocztą :przebiegly:

podłokietnik ciągle negocjuje :gwizdanie:

kiery ciagle szukam :gwizdanie:

foteli tez :gwizdanie:

Opublikowano

To samo temu gościowi napisałem ale powiedział, że przykleił tylko w rogu i że wcale super glue nie jest taki mocny.

Tylko teraz nie mogę tego wątku znaleźć :disgust:

Opublikowano
  • Autor

To samo temu gościowi napisałem ale powiedział, że przykleił tylko w rogu i że wcale super glue nie jest taki mocny.

Tylko teraz nie mogę tego wątku znaleźć :disgust:

no jakby to minimalnie pocisnąć :gwizdanie:, mogłem kupić całą deskę od tego gosćia co brałem kratki, wyszła by 130zł z przesyłką, tylko że dużo rzeźby jest przy przekładce chyba :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Daj info na Pw ile chesz, choć pewnie i tak nie wezmę, bo jestem raczej nastawiony, że jak bede już wymieniał to na 2 din i Navi Plus do tego :good:

Opublikowano

Daj info na Pw ile chesz, choć pewnie i tak nie wezmę, bo jestem raczej nastawiony, że jak bede już wymieniał to na 2 din i Navi Plus do tego :good:

slepy widze ze do przodu idziesz :good: jak tam diody?