Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

B6 miało być dla ojca :wink4:, mi się b6 średniawo podoba, jak już to b7, ale to inna półka cenowa, także narazie rezam sobie swoje b5 i nie narzekam :decayed:, planów jest sporo na ten rok jeszcze, a co dopiero nastepny :kox:

b6 nie :wink4: jak juz cos to R8 :gwizdanie:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 212,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

r8 :mysli:, długo, długo nie a potem wcale, chyba ze jakieś lotto :gwizdanie:, masz fotke klameczek z b6? :naughty:

Opublikowano

b6 w niemcowni jest :wink4: a brat jeszcze nie przyslal mi :rolleyes: ale przysle :evil: jak bede to napewno dostaniesz :good:

Opublikowano
  • Autor

b6 w niemcowni jest :wink4: a brat jeszcze nie przyslal mi :rolleyes: ale przysle :evil: jak bede to napewno dostaniesz :good:

ok spoko, właśnie przyczaiłem ze tam jest taki platik i on świeci, może by takie coś przyrezał, mam wolną klamkę tylną, dioda tez mi chyba została, może coś przykombinuje jak się wyrobię jutro :wink4:, w następnym tygodniu bede chyba rezał lampki oświetlające przestrzeń pod drzwiami po otwarciu :gwizdanie:

Opublikowano

ja tez mam zamiar :wink4: tylko najpierw chce skonczyc na nogi na tyle :)

Opublikowano
  • Autor

ja tyłu nawet nie ruszam, bo po co mi to :wink4:, jak już to kiedyś dojdzie może elektryka, i dla pasażerów z tyłu więcej atrakcji nie przewiduje :polew:

Opublikowano

mówiłem. przecież slepy nie zrobił by czegoś typu "agro". Oprócz czarnej plakatówki i wystających diód.[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 21:55_________________________________________________a do tych podświetlanych podnóży to by się nakłądki rs przydały - żeby wyglądało tak jak ktoś ma fotę b6 - adamoo chyba?

Opublikowano
  • Autor

Panowie kupował ktoś szkła do siebie od tego allegrowicza, bo zastanawiam się czy ich nie wziąść :gwizdanie:

mówiłem. przecież slepy nie zrobił by czegoś typu "agro". Oprócz czarnej plakatówki i wystających diód.[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 21:55_________________________________________________a do tych podświetlanych podnóży to by się nakłądki rs przydały - żeby wyglądało tak jak ktoś ma fotę b6 - adamoo chyba?

kolego od lampki sie odstosunkuj :tongue4:, jest ok i mi się podoba, idzie jesień a z nią wpadnie czarna podsufitka i wszystko bedzie cycuś :wink4:

co prawda to prawda, ale ponad 500zł za nakładki i jescze trochę za podstopnice, to przeginka, tymbardziej do diesla w b5 :polew:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 21:59_________________________________________________co do nakładek to te są kox w chooj :kox:

img4219j.jpg

Opublikowano

ignorować slepego proszę.

Opublikowano
  • Autor

:polew:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 22:05_________________________________________________a tak na serio to znalazłem ciekawą alternatywe :kox:

1200937416

http://allegro.pl/org-tuning-vw-golf-iv-polo-audi-seat-leon-skoda-i1213425366.html

chyba doszedł mi jeszcze jeden mod :gwizdanie:

Opublikowano

99zł za sztukę

3x99zł+podstopnica (nie wiem ile jakieś 200?) :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

99zł za sztukę

3x99zł+podstopnica (nie wiem ile jakieś 200?) :gwizdanie:

przeczytaj dokładnie za sztuke w nawiasie 3 nakładki :wink4:, + podstopnica 129zł, i za 250zł jest piękny komplecik :good:

także muszę to podsunąć mojej dziewczynie zeby widziała co kupić pod choinkę :kox:

Opublikowano

aha rzeczywiście - spojrzałem na początek aukcji i pisze, że za sztukę, więc mały błąd. :wink4: w takim razie to jest klasa :good:

i to ori audi :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ori, audi, ale nie ori od B5, także rzeźba by musiała iść ale tego to my się nie boimy akurat :evil:

Opublikowano

my się nie boimy....

czy się boimy? :przebiegly:

nie... my nie wiemy co to strach....

w ogóle, mało wiemy :kox:

Opublikowano
  • Autor

:polew:, taka prawda :wink4:, także jak się dobrze spiszę do świąt, to może pod choinką bedzie leżał komplecik :przebiegly:

Opublikowano

tak - zimą będzie ładnie się komponowało z gumowymi dywanami :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja nawet w lecie na gumie pomykam :kox:, ale ostatni sezon na wiosne trzeba jakiś materiałek zarzucić :gwizdanie:

Opublikowano

a ja mam nówki sztunie ori z aso materiałówki :gwizdanie:

a guma się zawsze w sumie przyda :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ile dałeś za materiałówki?, ja mam gumy jeszcze z mojej 80tki :kox:, mam do nich sentyment :przebiegly: