Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

zrob jakies fotoszopy jak wyciagnac ta klamke bo jakiedys probowalem i ni hu hu :disgust:

sprawa jest prosta, wyciągasz sprężynkę, potem masz ten element, co przychodzi do niego linka, podwadzasz go śrubokrętem, jak on Ci wyjdzie to klameczka sama wylatuje :good:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 212,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzieki :good: chyba sie na cos takiego skusze :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dla mnie jest bomba, i już dawno to za mną chodzi :gwizdanie:, chce się pozbyć całego chromu ze środka :hi:, no a zostały tylko klamki :good:

radyjko też bedzie oklejone w czarny mat :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

temat bardzo odległy, jak dobrze pójdzie to przyszły sezon, jak nie to 2012 :embarrassed:, niestety, to bedzie najkosztowniejszy mod, a poza autem mam tez inne wydatki :gwizdanie:, narazie chcę skończyć furkę z zewnątrz, i ogarnąć środek :wink4:, a potem się zobaczy :good:

Opublikowano

No widze ślepy zrobiłes modzik, któy kiedys na battallionie zaszkował paru :naughty: Wtedy wiekszosci nie podobały sie matowe klamki :disgust: , a z dekorami co myślisz :mysli: , mi to sie mażą w kolorze alu szczotkowanego, bo jakieś fantazyjne w kratke to wypadało by ogarnać razem z podsufitką :kox:

Opublikowano

fajne te klamki... jak w loganie :kox: :kox:

1.jpg

Opublikowano
  • Autor

No widze ślepy zrobiłes modzik, któy kiedys na battallionie zaszkował paru :naughty: Wtedy wiekszosci nie podobały sie matowe klamki :disgust: , a z dekorami co myślisz :mysli: , mi to sie mażą w kolorze alu szczotkowanego, bo jakieś fantazyjne w kratke to wypadało by ogarnać razem z podsufitką :kox:

PW :wink4:

fajne te klamki... jak w loganie :kox: :kox:

1.jpg

Cicho, nie zdradzaj skąd zaczerpnąłem pomysł :polew:

rs4interior.jpg

:good:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 09:01_________________________________________________Diody zrezane w końcu tak jak się należy + lampka w czarnym macie :kox:

lampka1.jpglampka4.jpglampka3l.jpglampka2.jpglampka5.jpg

Opublikowano

no całkiem całkiem :kox: a Ledzik w podświetleniu siedzi :mysli: było zrobić fotke poświaty na konsoli :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no całkiem całkiem :kox: a Ledzik w podświetleniu siedzi :mysli: było zrobić fotke poświaty na konsoli :gwizdanie:

nie podświetlenie jescze standard, ale na czasie bede wymieniał cały środek na Led :good:, wieczorkiem zrobię jak wygląda poświata, bo teraz to i tak guzik widać :decayed:

Opublikowano

nie podświetlenie jescze standard, ale na czasie bede wymieniał cały środek na Led :good:, wieczorkiem zrobię jak wygląda poświata, bo teraz to i tak guzik widać :decayed:

za to jak sie piknie te ledy odbijaja we wstecznym lusterku :kox:

Opublikowano

rs4interior.jpg

dziewiczy środek :slina:

Opublikowano

rs4interior.jpg

pyszny

Opublikowano

nie mow ze te diody ci wystaja :mysli:

Opublikowano
  • Autor

za to jak sie piknie te ledy odbijaja we wstecznym lusterku :kox:

tylko na fotce tak wyszło, normalnie ich nie widać w lusterku, można by było zastosować jeszcze oprawkę w której się dioda schowa, ale w lampce z szyberdachem, te było cięzko zmieścić a co dopiero te drugie :wink4:

rs4interior.jpg

pyszny

pyszny, pyszny, ja bym tam tylko kierę od R8/TT widział, i byłby :kox:

zmodziłem czarne klamki, nie obyło się bez ofiar, suszara dokonała swojego żywota :polew:

czarneklamki1.jpgczarneklamki2.jpgczarneklamki3.jpg[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 16:00_________________________________________________

nie mow ze te diody ci wystaja :mysli:

wystają i jest koxik, kupię jeszcze te drugie oprawki i zobaczę jak to bedzie wyglądało, ale tak jak teraz jest, mi się podoba :good:

Opublikowano

schowaj je :tongue4: jak mam schowane i przynajmniej swieca tam gdzie maja swiecic a nie wszedzie laczie z podsufitowka :good:

Opublikowano
  • Autor

zobaczę co bedzie wieczorem, ale nie wydaje mi sę żeby świeciły wszędzie, wczoraj miałem założone bez oprawek, i tez wystawały i świeciły tylko na tunel :wink4:, jak się sciemni to moze ogarnę jakąś fotkę :wink4:, najwyżej wymienie oprawkę, ale wydaje mi się że nie bedzie to konieczne :good:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 16:11_________________________________________________nowy mod z głupa :wink4:

szkrzynia2.jpg

Jeszcze nie wiem jak, ale jakoś ją przymocuję :kox:

Opublikowano

slepy - lampka na czarno mi się nie podoba, nie ma również opcji, żeby ci się diody nie odbijały w lusterku. ja miałem schowane i się odbijały i musiałem głębiej zainstalować. i nie mów, że będziesz jeździł z gałką 6? :confused4:

Opublikowano
  • Autor

slepy - lampka na czarno mi się nie podoba, nie ma również opcji, żeby ci się diody nie odbijały w lusterku. ja miałem schowane i się odbijały i musiałem głębiej zainstalować. i nie mów, że będziesz jeździł z gałką 6? :confused4:

a mi się na czarno podoba, pasi do klamek :wink4:, a w planach jest czarna podsufitka, tylko licho na allegro w tym temacie :thumbdown:, powtarzam jeszcze raz diody nie odbijają się w lusterku, lampka z szyberdachem jest inaczej wyprofilowana :wink4:, a w czym przeszkadza że gałka bedzie 6? :gwizdanie:

Opublikowano

w tym, że masz funf-gang'a. Mogłeś kupić taką ale 5.

Opublikowano
  • Autor

ta, akurat poszła po pieniądzach, a z głupa zalicytowałem :polew:, jest na to patent, ale o tym jak przyjdzie czas, po 6 biegach i wstecznym do przodu nie bedzie śladu :good:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 17:48_________________________________________________Jutro jade po te drugie oprawki diód i zobacze jak to sie bedzie prezencić :wink4: widac lekko odbłysk w lusterku :embarrassed:, i bede chciał to zniwelować, swiatełko daje elegancko lekko na kierowce, takze jest spoko :wink4:

wiato.jpg

wyszło na fotce tak, jakby tam były halogeny zamontowane, a nie diody :kox: