Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no to widzisz maybe, jest very possible :kox:, ale to dopiero na nowy sezon :wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 212,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to jak nie chcesz S4 to dokladke przynajmniej zlacz ze zdesiem :chytry: i wtedy dwururke :wink4:

Opublikowano
  • Autor

mi to nie przeszkadza, ale nie bój się fuszery nie bedzie :wink4:

Opublikowano

wiem :wink4::good:

Opublikowano
  • Autor

zrodził mi się pomysł na nowe dekielki do felg, ma ktoś namiary na kogoś kto robi wydruki na foli termokurczliwej? takiej jak karbon z metra?

Opublikowano

zrodził mi się pomysł na nowe dekielki do felg, ma ktoś namiary na kogoś kto robi wydruki na foli termokurczliwej? takiej jak karbon z metra?

A-rek?

Opublikowano
  • Autor

no w sumie zaraz do niego podbije :wink4:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 21:57_________________________________________________A-rek, ogarnia sprawę, szukam teraz odpowiedniej grafiki, i zamawiam folię :evil:

mam coś znowu na oku, jak dobrze pójdzie to do końca tygodnia zniknie parę punktów z listy modów :evil:

Opublikowano

mysle ze gosc jeszcze z ceny by zszedl :wink4: tylko tyle ze 280 sam zderzak z dokladka a gdzie reszta :mysli: halo kratki zaslepki i z 500wyjdzie :mysli:

Opublikowano
  • Autor

slepy, mi lezy zderzak z polifta w domue, ma wyciety otwor pod spryska jednego ( do zapepienia) no i nie ma kratek, halogenow i dolnej dokladki.. Jak wyslesz na przesyłke, i na czteropak to Ci go wysle.

no ale mnie golas nie ustawia :gwizdanie:, chce kupić kompletny, po za***istych pieniądzach, jakby się trafił :wink4:

mysle ze gosc jeszcze z ceny by zszedl :wink4: tylko tyle ze 280 sam zderzak z dokladka a gdzie reszta :mysli: halo kratki zaslepki i z 500wyjdzie :mysli:

nie zamkiesz się w 500zł, nie ma chooja, halo to z 300zł z kratkami, spryski nie wiem czy 300zł pomoże, no i jeszcze malowanie, także żadna okazja :confused4:

Czekam na Moskala, i zobaczę jaką ceną sypnie :przebiegly:, narazie ogarniam co innego do auta, także ze zderzakiem mi sie nie spieszy, a jak dorwę wcześniej halo do przyrezania do mojego, to temat polifta pójdzie w zapomnienie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no co ja CI poradzę, wezmę go od CIebie i bedzie leżał u mnie :polew:, a tą konsole póściłeś już?

Opublikowano
  • Autor

no to ładnie to masz teraz 3din w aucie :kox:,masz jakieś fotki tej konsoli, podeślij jak coś znajdziesz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

diody w podsufitce już świecą :wink4:, jak się ściemni to wrzucę foto jak to wygląda :slina:

no i doszedł nowy mod :gwizdanie:

czarnaklamka2.jpgczarnaklamka1.jpg

i co myślicie?

Opublikowano

diody w podsufitce już świecą :wink4:, jak się ściemni to wrzucę foto jak to wygląda :slina:

i co myślicie?

widze babelek powietrza,

ktora folie brales?

Opublikowano

myslalem ze malowane :polew: jaka folia? bo ciekawie to wyglada :slina: mowilem ze diody beda :kox:

Opublikowano
  • Autor

i co myślicie?

widze babelek powietrza,

ktora folie brales?

wiem został się jeden yebany, ale to była klamka na próbę, wg mnie wygląda nieźle, jutro zdejmuję wszystkie klamki i jadę z robotą :good:

szczerze to nie pamiętam już którą, czarny mat w każdym bądz razie, jak znajdę aukcję to wkleje :wink4:

Opublikowano

wyciagales jakos klamke? czy tak obklejales? :wink4:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 14:51_________________________________________________chodzi o chromowa raczke :wink4:

Opublikowano

i co myślicie?

widze babelek powietrza,

ktora folie brales?

wiem został się jeden yebany, ale to była klamka na próbę, wg mnie wygląda nieźle, jutro zdejmuję wszystkie klamki i jadę z robotą :good:

szczerze to nie pamiętam już którą, czarny mat w każdym bądz razie, jak znajdę aukcję to wkleje :wink4:

a boki jak pozwijales? nie marszczyly sie?

Opublikowano
  • Autor

Mrogal, to nie bąbelek powietrza jednak :wink4:, wziąłem klamkę od Grzeska z forum, dla sprężynki, bo mi z przodu klamka lata, i zrobiły się na tym chromie takie odpryski, nie dokładnie to zeszlifowałem i jest jak jest, ale te co pójdą na auto bedą już pełna profeska :good:

wyciagales jakos klamke? czy tak obklejales? :wink4:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2010, 14:51_________________________________________________chodzi o chromowa raczke :wink4:

oczywiście że wyciągałem, tak to nie ma szans jej obkleić, bo spod spodu było by widać chrom a tak jest obklejona niemal w koło :good:

i co myślicie?

widze babelek powietrza,

ktora folie brales?

a boki jak pozwijales? nie marszczyly sie?

marszczyły... ale jak dobrze podgrzejesz i naciągniesz to jest elegancko, tą obklejałem jakieś 2 minuty w garażu a pogoda nie zachęca do modzenia, dlatego nie jest idealna, ale reszta bedzie :kox:

Opublikowano

zrob jakies fotoszopy jak wyciagnac ta klamke bo jakiedys probowalem i ni hu hu :disgust: