Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wez go wywal po co Ci on jak i tak bedzie klima :naughty:

:cool1:, ciągle żyję nadzieją że ktoś go kupi :polew:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wyjmij z niego większość ciekawych rzeczy, wsadź za kółko kogoś kogo nie lubisz, wcześniej wykup AC i na pełnej pi$dzie zawiń na drzewie :gwizdanie: Jeszcze na plus wyjdziesz ze sprzedażą gratów :decayed::mysli:

Opublikowano
  • Autor

Wyjmij z niego większość ciekawych rzeczy, wsadź za kółko kogoś kogo nie lubisz, wcześniej wykup AC i na pełnej pi$dzie zawiń na drzewie :gwizdanie: Jeszcze na plus wyjdziesz ze sprzedażą gratów :decayed::mysli:

to też jest myśl :decayed:, albo trzeba się komuś podstawić, to sie obejdzie bez AC :polew:

Opublikowano

to też jest myśl :decayed:, albo trzeba się komuś podstawić, to sie obejdzie bez AC :polew:

:good: tylko wyjmij lampki poliftowe, bo sprzedadzą się na bank :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

:good: tylko wyjmij lampki poliftowe, bo sprzedadzą się na bank :przebiegly:

:naughty:, a o które Ci chodzi, :naughty:

Opublikowano

wsio :decayed: poduchy też wyjmij, bo szkoda żeby wystrzeliły :decayed: tez się na nie klient znajdzie :gwizdanie: Ogólnie wyjmij wsio co się da... Aaaalboooo :mysli: rozbieraj go już powoli jedź na szrot po zniszczone elementy auta tak żeby wyszło ileś tam % kwoty do szkody całkowitej załóż na auto, z kolegą umów się że spiszecie oświadczenie odpalisz mu kasę za to że straci 10% zniżki na kolejny rok a może i dwa, może ustal to z kimś kto ma tylko ciągnik rolniczy :mysli: żeby zbyt wiele nie stracił :mysli: A przecież szkody spore taki ciągnik robi :decayed: teoretycznie na papierze :polew: Tylko nie wiem jak to jest w przypadku ciągnika, czy z jego oc idzie :mysli: Przemyśl temat, ludzie tak robią... ale niektórym nie wychodzi. Trzeba dobrze przemyśleć. Ja nigdy tak nie działałem i na tą chwilę nie planuję :embarrassed: Ale może to jedyny sposób żeby "sprzedać" :gwizdanie:

Opublikowano

jeszcze gril od rs oraz wyjmij maskę, zderzak i silnik bo też się sprzedadzą :decayed:

Opublikowano

wsio :decayed: poduchy też wyjmij, bo szkoda żeby wystrzeliły :decayed: tez się na nie klient znajdzie :gwizdanie: Ogólnie wyjmij wsio co się da... Aaaalboooo :mysli: rozbieraj go już powoli jedź na szrot po zniszczone elementy auta tak żeby wyszło ileś tam % kwoty do szkody całkowitej załóż na auto, z kolegą umów się że spiszecie oświadczenie odpalisz mu kasę za to że straci 10% zniżki na kolejny rok a może i dwa, może ustal to z kimś kto ma tylko ciągnik rolniczy :mysli: żeby zbyt wiele nie stracił :mysli: A przecież szkody spore taki ciągnik robi :decayed: teoretycznie na papierze :polew: Tylko nie wiem jak to jest w przypadku ciągnika, czy z jego oc idzie :mysli: Przemyśl temat, ludzie tak robią... ale niektórym nie wychodzi. Trzeba dobrze przemyśleć. Ja nigdy tak nie działałem i na tą chwilę nie planuję :embarrassed: Ale może to jedyny sposób żeby "sprzedać" :gwizdanie:

ja bym ci nobla za to dał :decayed:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 23:03_________________________________________________

jeszcze gril od rs oraz wyjmij maskę, zderzak i silnik bo też się sprzedadzą :decayed:

rozbierz cale auto i zostaw sama zapalniczke :decayed: pokazesz ze tylko tyle ci po aucie zostalo :polew: szkoda calkowita,kasa jest i jedziesz z modami :decayed:

Opublikowano

ja bym ci nobla za to dał :decayed:

życie... :polew: A tak serio mi by było szkoda rozjeb@ć autko :embarrassed:

Opublikowano

marnujesz swoj talent :naughty: szkoda auta szkoda :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Rafał wykładzik poszedł, niezły, no i niejeden pewnie tak robi, ale nie mógłbym chyba roztrzaskać tego mojego strucla :polew:

Opublikowano

serducho by pękło, wkładać tyle miłości w auto i je specjalnie ro***bać :confused4:

Opublikowano

marnujesz swoj talent :naughty:

Pracowałem w ubezpieczeniach jakiś rok :cicho::song:

Rafał wykładzik poszedł, niezły, no i niejeden pewnie tak robi

oj żebyście widzieli niektóre historie zdarzeń... przeczytałem tego trochę :gwizdanie: Jakie to ludzie mieli wypadki, jak to sąsiad na parkingu tak parkował, że z ich samochodu prawie nic nie zostało :gwizdanie: Ale i tak nic nie przebije ojca który kupił córce mesia S klasy tego poprzedniego za 60-70 tysi, dal jej w prezencie ślubnym, dziewczyna 18 lat, i samochód zarejestrowany tylko na nią, ubezpieczenie tylko na nią, jej pierwsze ubezpieczenie, prawko kilka miesięcy... :polew: oczywiście pelny pakiet ubezpieczeń :polew: OC AC itp. itd. Roczne ubezpieczenie prawie równe wartości auta :polew: No dobra trochę mniej, bo 48 tys. zł za rok :polew: Ale rozłożone na 4 raty :good: zapłacona tylko pierwsza :gwizdanie: I córeczka chyba straciła mesia :gwizdanie:

Opublikowano

marnujesz swoj talent :naughty:

Pracowałem w ubezpieczeniach jakiś rok :cicho::song:

Rafał wykładzik poszedł, niezły, no i niejeden pewnie tak robi

oj żebyście widzieli niektóre historie zdarzeń... przeczytałem tego trochę :gwizdanie: Jakie to ludzie mieli wypadki, jak to sąsiad na parkingu tak parkował, że z ich samochodu prawie nic nie zostało :gwizdanie: Ale i tak nic nie przebije ojca który kupił córce mesia S klasy tego poprzedniego za 60-70 tysi, dal jej w prezencie ślubnym, dziewczyna 18 lat, i samochód zarejestrowany tylko na nią, ubezpieczenie tylko na nią, jej pierwsze ubezpieczenie, prawko kilka miesięcy... :polew: oczywiście pelny pakiet ubezpieczeń :polew: OC AC itp. itd. Roczne ubezpieczenie prawie równe wartości auta :polew: No dobra trochę mniej, bo 48 tys. zł za rok :polew: Ale rozbite na 4 raty :good: zapłacona tylko pierwsza :gwizdanie: I córeczka chyba straciła mesia :gwizdanie:

sa ludzie i parapety :decayed:

Opublikowano

ja bym nie chciał takie prezentu :polew:

Opublikowano
  • Autor

ja bym nie chciał takie prezentu :polew:

ja tez nie :decayed:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 23:30_________________________________________________lampka już u mnie :decayed:

lampkay.jpg

myślałem że bedzie ciemniejsza, a jest szara :gwizdanie:, narazie zostaje ale bede szukał czarnej :decayed:

Wiązka już polutowana, jutro odbieram fotel i wkładam wszystko do auta :good:

wiazka1.jpg

Póki co zainteresowania na auto brak, także rezam dalej :D

Opublikowano

robiłes foto relancje :wink4: krok po kroku :decayed:

Opublikowano

czemu lampki nie szukales z diodami czerwonymi?

Opublikowano
  • Autor

robiłes foto relancje :wink4: krok po kroku :decayed:

lutowania wiązki? nie? mam schemat i jechałem wg schematu :wink4:

czemu lampki nie szukales z diodami czerwonymi?

ta się trafiła za 25zł z przesyłką :wink4:, miesjce od spodu na diody jest to się może doreza, choć zastanawiam się czy jej nie wystawić na allegro i szukać czarnej na diodach :mysli:

Opublikowano

no no slepy :decayed: a u mnie jak narazie czekam na galke od polifciaka :kox: no i co do modow w audi sie przeliczylem :blink::shocked: trafilo sie takie tam BMW E30 325 2,7eta w coupe :przebiegly: