Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Valeo Black version

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ale nie możesz powiedziec ze sonary i fk to ta sama półka , juz wygląd mówi sam za siebie , o swieceniu i materiałach użytych do produkcji nie wspominając....... ale rysy na psychice nie wymażesz :)

Opublikowano

chyba jednak nie polakieruje tych środków na czysto :/ dziś próbowałem rozkleić drugą lampe na brudno i...

.. sie dziwka upiekła :thumbdown: fakt że troche przesadziłem z czasem w piecu , no ale i tak nie dało sie rozszczelnić i i tak bym musiał zniszczyć obudowe, także nie mam już pomysłu i dopóki nie będe miał pomysłu to nie ruszam lamp , bo są mi dość potrzebne :) [br]Dopisany: 15 Styczeń 2008, 23:44 _________________________________________________a gdybym użył coś takiego? http://www.allegro.pl/item292635934_rozpuszczalnik_do_silikonu_sili_kill_100ml.html

a może ktoś wie na co sklejone są te lampy?? jakiś czarny silikon lub klei

Opublikowano

tam chyba nie jest silikon :mysli:

raczej cos w stylu takiego kleju na ciepło

Opublikowano

moje gratulacje, wygląda rewelacyjnie :thumbup:

(widzę że też straciłeś kratkę w zderzaku :confused4: strasznie twarde te koty teraz robią)

Opublikowano

Keżor, nie poddawaj się...

Zawsze możesz założyć lapmy "IN-PRO" te które pokazałeś w linku... :thumbup:

Też bedzie kox... :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kezor malowałeś środki... czym??? jesli mozna wiedzieć??

Opublikowano

No no ładnie ładnie,dorzysz do celu a to sie liczy...Tylko uwazaj zebys nie zrobil auta tak zeby wygladalo szybciej niz jezdzi :D

Opublikowano

No no ładnie ładnie,dorzysz do celu a to sie liczy...Tylko uwazaj zebys nie zrobil auta tak zeby wygladalo szybciej niz jezdzi :D

Tukanik - i kto to mówi :polew: Twoj RS nie moze szybciej wygladac ;)

Opublikowano

i do tego ten kolor co dodaje +5 koni :wink4:

a ja po prostu chce mieć ładne autko :>

Opublikowano

To jaki to kolor który dodaje 5 koni ??? tez sobie pomaluje, przyda sie :D

Opublikowano

Ale OT.. :D

A ja slyszalem ze bez kierowcy to auto jeszcze lepiej chodzi.. :mysli: Testowal ktos..? :naughty:

Koniec OT :wallbash::polew:

Opublikowano

Wlasnie chodzi o to,zescie sie zawsze smiali ze szybciej wyglada niz jezdzi.....A polowa ludzi robi to samo,a jesli chodzi o kolor to nie wiem o co kaman Keżor :mysli: Koniec tematu :bicz2: A jesli chodzi o szybciej wyglada to sie zdziwisz :dance:
Opublikowano

Kezorek i jak pomalowałeś już na "cacy" lampki ?

Opublikowano

Kezorek i jak pomalowałeś już na "cacy" lampki ?

no włąśnie mam problem http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=24601.0 i nie chce narazie ruszać tych moich lamp bo są mi potrzebne :(
Opublikowano

Keżor jeśli Ci się to uda to odwalisz kawał dobrej roboty :thumbup: Kurcze ja to bym raczej się tego nie podjął... Właśnie też mam sreberko i ostatnio zacząłem myśleć o tych depo dzielonych. Dlaczego np. nie zdecydowałeś się na nie? Chyba nie są akie tragiczne? Ale gratuluję i życzę pomyślności w dalszej "walce" :th:

Opublikowano

Keżor jeśli Ci się to uda to odwalisz kawał dobrej roboty :thumbup: Kurcze ja to bym raczej się tego nie podjął... Właśnie też mam sreberko i ostatnio zacząłem myśleć o tych depo dzielonych. Dlaczego np. nie zdecydowałeś się na nie? Chyba nie są akie tragiczne? Ale gratuluję i życzę pomyślności w dalszej "walce" :th:

bo przez sonary , powiedziałem sobie "podróbkom stop" chociaż wiem że to pożadna firma i nikt nie narzeka ;) ale wole ori. a poza tym ładniejsze sa zespolone :) i takich nikt w polsce jeszcze nie ma z tego co kojaże :naughty:
Opublikowano

a poza tym ładniejsze sa zespolone :) i takich nikt w polsce jeszcze nie ma z tego co kojaże :naughty:

oj Keżorek i tu się możesz mylić... :przebiegly:

Opublikowano

a poza tym ładniejsze sa zespolone :) i takich nikt w polsce jeszcze nie ma z tego co kojaże :naughty:

oj Keżorek i tu się możesz mylić... :przebiegly:

ale w czym sie moge mylić?? że zespolone są ładniejsze czy żen ikt takich nie ma ? :P a jak znasz kogoś kto takie ma to pokaż fotki i daj na niego namiary :thumbup:
Opublikowano

do mojej czarnej takie lampki to by miodzio były :kox: