Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Prośba o opinie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób sobie zdjęcie swojego samochodu bok i wrzuć na Virtual Tunning tam wpasujesz czy Ci się podoba :) Felgi są ładne ale koloru czarnego bym nie zakładał :)

Opublikowano

Ja powiem tak, z doświadczenia i opinii panujących na forum 17" w czarnym kolorze nie będzie tak wyglądało jak się Tobie wydaje, optycznie ten kolor zmniejsza felgę.

Wzór bardzo ładny, masz dobry gust :wink4: ale szukaj wg mnie czegoś błyszczącego :>

Na Twoim aucie efekt będzie mniej więcej taki:

http://audib6wheels.freecarblogs.com/files/2010/11/oz-ultraleggera-black-audi-b6-wheels-600x400.jpg

Opublikowano

felgi b.ładne sam chciałem takie kupić ale srebrne czarne znikną w 17 zdecydowałem się na rs6 18 srebrne wg mnie jak chcesz rh to kupuj srebrne 18 różnicy nie poczujesz w komforcie a felga trochę większa nawet ktoś na forum chciał sprzedać nowe

Opublikowano

Pooglądałem na audizine fotki czarnych aut z czarnymi felgami i faktycznie wrażenia nie robią. W wyobraźni jakoś to lepiej wyglądało :mysli:

Opublikowano

Wzór felgi jak najbardziej trafiony :good: Popieram jednak przedmówców i czarna "siedemnastka" to stanowczo za mało :thumbdown: