Maxxx Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Opublikowano 19 Lipca 2008 Cześć jak na razie to wygląda jak mój tyle ze ja mam więcej chromu i manual, ten sam rok, ten sam motor. Plany masz konkretne ( ja tez planowałem, ale Sie z...M) - pokaz foty po obietnicach a nie przed ja się moim nie chwale, bo wygląda jak typowa fabryka - boje się dziwnego tuningu i razi mnie AGRO! Pozdrawiam wszystkich że tak spytam... O co Ci chodzi z tymi moimi niespełnionymi planami ? na poprzedniej stronie masz fotki po kompleksowej modyfikacji...![br]Dopisany: 20 Lipiec 2008, 00:55 _________________________________________________ swoją drogą Maxxx, auto masz wyjątkowe... Dzięki po kilku głebszych chwilach namysłu wymyśliłem, że jeszcze troszkę pojeżdzę A4 :gwizdanie:
Maxxx Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Opublikowano 20 Lipca 2008 Co z tymi Carbonami kolego ..? chwila moment :gwizdanie:
Maxxx Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Opublikowano 25 Lipca 2008 Jak Ty shamowales TIPa? JA nie hamowałem, Andrzej z UNITRONIC to zrobił [br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 23:43 _________________________________________________No i zmieniłem tapicerkę :gwizdanie:od początku chciałem mieć skórę, montowaną tylko i wyłącznie w modelu S4 czyli jasno szarą, wreszcie udało się taką dorwać kolejny plusem jest to, że te stołki mają podgrzewanie, poprzednie nie miały... P.S. na tych fotkach skóra wygląda na beżową, ale jest szara Mam jeszcze carbonowe listwy na drzwii, niestety gość połamał te z deski ;( więc zanim zamontuje te drzwiowe muszę poszukać tych na deskę...
Rekomendowane odpowiedzi