Attis3 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Witam!! Koledzy mam pytanko: złamałem myjką plastik przy tylnej lampie (taka czarna osłonka, która zapobiega laniu się wody pod zderzak w sedanie. Czy można to kupić jako oddzielną część czy tylko z lampą?? Jeśli można to jaki jest numer tej części i ewentualnie cena?? Pozdrawiam!!
fahur Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Witam!! Koledzy mam pytanko: złamałem myjką plastik przy tylnej lampie (taka czarna osłonka, która zapobiega laniu się wody pod zderzak w sedanie. Czy można to kupić jako oddzielną część czy tylko z lampą?? Jeśli można to jaki jest numer tej części i ewentualnie cena?? Pozdrawiam!! To jest intergralna część lampy niestety
Attis3 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 Dzięki... kurde szkoda... nie ma ktoś takiej osłony np z uszkodzonej lampy?? Chętnie kupię!! Lewy tył.
fahur Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Dzięki... kurde szkoda... nie ma ktoś takiej osłony np z uszkodzonej lampy?? Chętnie kupię!! Lewy tył. Ja u siebie ostatnio prawą uratowałem sklejając odstającą część :-)
Rekomendowane odpowiedzi