Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Leon Top Sport by Mario22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i wykresik bardzo fajny, graty :good: Ciekawe jak by to latało w porównaniu do mojego.

tak na uczciwie - możesz mieć z nim problem[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 14:48_________________________________________________Twoje A4 ma pewne znaczące minusy ( quattro, 19, masa ) :)

do czego to doszło :decayed:

Opublikowano

No i wykresik bardzo fajny, graty :good: Ciekawe jak by to latało w porównaniu do mojego.

tak na uczciwie - możesz mieć z nim problem[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 14:48_________________________________________________Twoje A4 ma pewne znaczące minusy ( quattro, 19, masa ) :)

do czego to doszło :decayed:

Kur... kupuję ośkę na 15" :decayed: Sprawdzimy kiedyś :)

Opublikowano

a niby miały to być jego atuty :decayed: że na mokrym i takie tam pierdu pierdu :evil: :evil:

Opublikowano
  • Autor

a niby miały to być jego atuty :decayed: że na mokrym i takie tam pierdu pierdu :evil: :evil:

No i racja bo na mokrym nie mam szans ale na suchym... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tylko musze starty poćwiczyc a jak na razie szkoda mi auta... :cool1:

Opublikowano

No i racja bo na mokrym nie mam szans ale na suchym... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tylko musze starty poćwiczyc a jak na razie szkoda mi auta... :cool1:

chociaż raz się z Tobą zgadzam :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a czemu masz przedni zderzak od TSa a tylni od FR? bo tak to on napewno z fabryki nie wyjechal. i zapodaj foty wnetrza duzo wyjasnia..a skrzynie masz 6biegowa?.

Opublikowano

a czemu masz przedni zderzak od TSa a tylni od FR? bo tak to on napewno z fabryki nie wyjechal. i zapodaj foty wnetrza duzo wyjasnia..a skrzynie masz 6biegowa?.

a tak się cieszył, że nie bity :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

a tak się cieszył, że nie bity :gwizdanie: :decayed:

wiedział, że bity ale głupio mu było powiedzieć, że nie kupił Audi tylko Seata po dzwonie :cool1:

Opublikowano

a tylni to nie tak czasem Cupra a nie FR ?

Tył był dotknięty - a kupić serie było nudne

Opublikowano

FR(formula racing) wystepowal od konca 2004 do 2005r i w tych modelach wsadzali pakiet cupry.czyli ten zderzak moze byc od cupry i tez od FR. ale napewno nie od top sporta.to wszystko jest troche zamotane ale da sie to ogarnac, szczegolnie jak sie tym jezdzi :>

Opublikowano

wiem że napewno był kupowany z ASo a nr seryjne były z cupry :)

a kupowane były jak seria uległa pęknięciu :)

Opublikowano

tak moglo byc.bo to ogolnie zderzak od cupry ale tak jak pisalem przez ostatni rok produkcji wsadzali je tez do FRa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

strasznym sentymentem darze Seaty :)

Zebys sie nie nudzil, to w ramach modzenia proponuje Ci:

1) wymiane kratek wentylacyjnych na kratki od A3 z podswietleniem

2) wymiane lampki wewnetrznej (przy lusterku) na lampke od Paska z diodami

Te dwie drobne zmiany, a wnetrze auta wyglada zupelnie inaczej :good:

Kiedys mialem coś takiego:

3e3a4a754fb78c28.jpg

634570f7e80ab842.jpg

de8b56b77b92695a.jpg

5350791d19b290da.jpg

A jeszcze wczesniej takie cuś - alez to fajnie jezdzilo.... :gwizdanie:

ddbf68e599be9a21.jpg

1dc4ea139470bd52.jpg

3c160133f924a084.jpg

5e5ff92a6773bcfa.jpg

48441d7e1be346d8.jpg

Opublikowano

same fajne seaty miales :cool1: , leon Rka to bylo n prawde rewelacyjne auto , za rowno pod wzgledem osiagow jak i wygladu :cool1:

Opublikowano

same fajne seaty miales :cool1: , leon Rka to bylo n prawde rewelacyjne auto , za rowno pod wzgledem osiagow jak i wygladu :cool1:

ibiza biła leona na glowe - seryjnie miala 1.8t 150KM, ale u mnie bylo ich 209 :cool1:

Gwizdala, rwala trakcje jak wsciekla, do tego strzelala z wydechu przy przegazowkach, bo troche "przelana" byla :decayed:

Szoda było mi ja sprzedawać, ale jakoś tak przyszedl w życiu taki moment, że poczułem się w niej trochę głupio pod biurowcem w garniturze i krawacie :polew:

Ale na niej też sie nauczyłem, że jak chcesz miećc mocne auto to kup mocną serię ;-)

I tak dzięki niej Leon był total seria, A4 było serią i Q7 też serią pozostanie :cool1:

Opublikowano

Ale na niej też sie nauczyłem, że jak chcesz miećc mocne auto to kup mocną serię ;-)

I tak dzięki niej Leon był total seria, A4 było serią i Q7 też serią pozostanie

dobre motto , tylko jakis mi to BRD nie pasuje do tego grona , aczkolwiek szkoda ze nie chcesz dlubnac Q , bo 4.2 po chipsie to by dupe urywalo....

Opublikowano

tylko jakis mi to BRD nie pasuje do tego grona

A4 miało byc już rodzinnym, wygodnym i bdb wyposażonym samochodem, a zadowalających osiągach.

Niestety z tym ostatnim jednak trochę się przeliczyłem - co prawda dramatu nie było, ale dużo szybciej niż myślałem zacząłem tęskić za większą ilościa KM

Mario, sorry za nasze OT :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

tylko jakis mi to BRD nie pasuje do tego grona

A4 miało byc już rodzinnym, wygodnym i bdb wyposażonym samochodem, a zadowalających osiągach.

Niestety z tym ostatnim jednak trochę się przeliczyłem - co prawda dramatu nie było, ale dużo szybciej niż myślałem zacząłem tęskić za większą ilościa KM

Mario, sorry za nasze OT :)

Spoko luz dzisiaj bedzie mały update....

Opublikowano

Już wiem jaki, ciekawe ile mocy ucieknie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A więc obiecany update...

Oryginał Seat Leon Cupra R ... 225/40/18 Teraz tylko czekac na nowy sezon i Gwinta... oczywiście zima felgi ida do piaskowania i malowania tylko jeszcze nie wiem na jaki kolor...

DSC_0035.jpg

DSC_0042.jpg

DSC_0032.jpg