bartek81 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Audi A4 2001 1.9 TDI Witam wszystkich, Mam następujący problem: Nie mogę otworzyć lub zamknąć drzwi kierowcy z pilota, wszystkie pozostałe się otwierają i zamykają, a z tymi mam problem. Stało się to kilka dni temu (i do tej pory zalewam się łzami ;( bo muszę otwierać i zamykać drzwi z kluczyka). A tak poza tym chciałbym się dowiedzieć co oznacza ten "prefix" bo nie wiem jaką opcję mam wybrać Pozdrawiam
Musashi Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 jezeli masz VAG-a podlacz i sprawdz bledu w module komfortu
bartek81 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2008 Wielkie dzięki! Sprawdzę to.
andkan7 Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 jestem ciekaw jak usunales usterke? bo ja mam podobna tylko ze mnie nie dzialaja jeszce szyby el. i lusterka
krzycho78 Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 ja miałem podobny problem, okazało się że miałem przepaloną żaróweczkę podświetlania w drzwiach (w czerwonym kloszu)wymieniłem i tym samym centralny zamek w drzwiach kierowcy zaczął normalnie funkcjonować
Rekomendowane odpowiedzi