icecool Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Ciekaw jestem czy ma ktos w Polsce cos takiego? Swoja droga super sprawa http://www.zzottel.de/index.php/en/car/fis-control
Kowi87 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Całkiem fajne, wczesniej był taki moduł ale tylko do VW, a tu nawet B5 sie zalapalo
niuniek222 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Wyglada mi to jakby to było zrobione komputerowo. Ale calkiem fajna sprawa taki fis mieć.
Kowi87 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 W VW było to zwane MFA [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 11:17_________________________________________________
japan Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 http://www.zzottel.de/index.php/en/car/fis-control no za***ista sprawa, ale chyba do b6 nie można wyrezać
Kowi87 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 http://www.zzottel.de/index.php/en/car/fis-control no za***ista sprawa, ale chyba do b6 nie można wyrezać tylko z B5 i zegarami z cyfrowym zegarkiem :gwizdanie:
mily Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 To jest jakaś ściema, FIS pokazuje że jedzie (90km/h i obroty na poziomie 2200) a zegary analogowe milczą, mało tego wali jeszcze kontrolka od immo, więc autko nie może być odpalone o czym świadczą zegary analogowe.
heretic Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 mnie ciekawi czy można chociaż na FIS-ie spowodować aby pokazywało temp. oleju jak jest to w S4 RS4 w moim starym vw paszczaku z 94roku miałem pełne MFA z temperatura oleju itp a tu pełny FIS i tylko km, śr. prędkośc, czas - a gdzie temp. oleju wie może ktoś czy idzie VAG-iem zakodować tak licznik szukałem na audizine i piszą że raczej się nie da oby się mylili
Kowi87 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 mnie ciekawi czy można chociaż na FIS-ie spowodować aby pokazywało temp. oleju jak jest to w S4 RS4 w moim starym vw paszczaku z 94roku miałem pełne MFA z temperatura oleju itp a tu pełny FIS i tylko km, śr. prędkośc, czas - a gdzie temp. oleju wie może ktoś czy idzie VAG-iem zakodować tak licznik szukałem na audizine i piszą że raczej się nie da oby się mylili na liczniku masz dodatkowy wskaźnik temp oleju przecież
Bieniek Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 mnie ciekawi czy można chociaż na FIS-ie spowodować aby pokazywało temp. oleju jak jest to w S4 RS4 w moim starym vw paszczaku z 94roku miałem pełne MFA z temperatura oleju itp a tu pełny FIS i tylko km, śr. prędkośc, czas - a gdzie temp. oleju wie może ktoś czy idzie VAG-iem zakodować tak licznik szukałem na audizine i piszą że raczej się nie da oby się mylili na liczniku masz dodatkowy wskaźnik temp oleju przecież w b6??
heretic Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 mnie ciekawi czy można chociaż na FIS-ie spowodować aby pokazywało temp. oleju jak jest to w S4 RS4 w moim starym vw paszczaku z 94roku miałem pełne MFA z temperatura oleju itp a tu pełny FIS i tylko km, śr. prędkośc, czas - a gdzie temp. oleju wie może ktoś czy idzie VAG-iem zakodować tak licznik szukałem na audizine i piszą że raczej się nie da oby się mylili na liczniku masz dodatkowy wskaźnik temp oleju przecież no niestety w b6 jest tylko temp płynu chłodzącego i ilość paliwa
Kowi87 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 mnie ciekawi czy można chociaż na FIS-ie spowodować aby pokazywało temp. oleju jak jest to w S4 RS4 w moim starym vw paszczaku z 94roku miałem pełne MFA z temperatura oleju itp a tu pełny FIS i tylko km, śr. prędkośc, czas - a gdzie temp. oleju wie może ktoś czy idzie VAG-iem zakodować tak licznik szukałem na audizine i piszą że raczej się nie da oby się mylili na liczniku masz dodatkowy wskaźnik temp oleju przecież no niestety w b6 jest tylko temp płynu chłodzącego i ilość paliwa ah ta bida :polew:
letallec Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 swego czasu(rok lub 2 lata temu) pytalem producenta o taki moduł do B6. Niestety nie mieli nic takiego.
Rekomendowane odpowiedzi