P-U-M-A Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Witam Mam takie pytanko w mojej beczce przy prędkości 90-100 km/h słychać świsty powietrza. Powiem że jest to bardzo denerwujące. Dzisiaj zauważyłem szpare między szybą przednią a tą uszczelką poprawiłem to silikonem od zewnątrz i w środku też. Jest trochę ciszej ale nadal są jeszcze szumy drzwi wątpie wyregulowałem je dobrze dałem więcej gąbki pod klamki i w różne miejsca a tu nadal szumy. Jest to możliwe żeby z pod podszybia było słychać szumy?
Szati 1991 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 miałem ten sam problem... zawiasy masz kolego do wymiany
P-U-M-A Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 A to opadły ci drzwi czy po czym u ciebie to wywnioskowałeś?
P-U-M-A Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 Ramka jest rewelacyjnie dopasowana uszczelka ładnie dochodzi do budy auta w sumie z jednej strony trochę mi drzwi opadają może da się je jakoś dzwignąć bo tam jest jakaś regulacja.
Szati 1991 Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 z tego co wyczytałem na forum to regulacja da ci rezultat na niewiele czasu... ale z drugiej strony znowu nowe zawiasy nie sa takie tanie
tomaszstn Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Ja pytałem niestety. Koszt górnego to około 120zł a dolnego 220zł i to samo z drugiej strony. Napisałem około bo nie pamiętam dokładnie co do 1zł bo jak usłyszałem to się z leksza przeraziłem. Popytaj kolegów którzy mają autka na części to może pod kolor coś dostaniesz . Z anglika się opłaca gdyż dla nich pasażer to dla nas kierowca a wiadomo że te drzwi bardziej są eksploatowane.
Rekomendowane odpowiedzi