czaki22 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 można zamknąc auto sprzedane juz dawno, juz zdązył rozbic co w serii - 2 x elektryka - alarm,centralny na podczerwień - podgrzewane fotele - bose 8 głosników + zmieniarka 6cd - kierownica s - pełny FIS - felgi alu 16" x5 szt - podgrzewane dysze spryskiwaczy, zamek drzwi kierowcy lusterka boczne - dzielona tylna kanpa z lufciekiem na narty dokonane zmiany : - lampy soczewkowe dzielone DEPO, - fotele wersja sport - zmiana lamp tylnych na II lift - zmiana audio na concert-a kodowanie BOSE - zmiana zmieniarki CD na zmieniarke MP3 - zmiana grila na poliftowego - xenony - zmiana kierunków na białe dodanie xenoników
ykk Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 czaki22 zazdroszcze Ci: -Pelnego FISa -Grzanych stolkow -Kierownicy Ale i tak filmik jest najlepszy.. :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 deska ladnie wypsikana jakims PLAKIEM swieci sie jak nowa, filmik fajny i slownictwo haha dobre..... kto wygral ( wyglada mi na to ze ty lepiej ruszyles ale potem 1.8T cie doszla )? wyswietlacz w klimatroniku chyba sie popsul ;> ? naprawiasz ? ( http://upsilon.star.net.pl/~czaki/foto/IMG_2187.jpg ) pozatym ladna seria
czaki22 Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Opublikowano 3 Maja 2008 akurat te fotki sa na wylaczonym zapłonem, klimatronik caly jak najbardziej ok[br]Dopisany: 24 Luty 2008, 14:16 _________________________________________________nie doszla trzymaliśmy taki sam prawie dystans[br]Dopisany: 24 Luty 2008, 14:22 _________________________________________________a na klimatroniku tej fotce jest wylaczony wiatrak[br]Dopisany: 24 Luty 2008, 15:23 _________________________________________________aktualizacja fotek
rafalekx Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Furka cacy :th: Mile widziane "Valeło" zespolone na przód po II lifcie i będzie super A mam pytanko co do rocznika Twojego autka i wyposażenia. Ostatnio znajomy kupił 1,9TDi 1Z '95/'96 i też ma pełny FIS, grzane tyłki i do tego jeszcze tempomacik, ale nie ma nic o tym w kodach wyposażenia na wklejce... Czy Ty masz te rzeczy wypisane w kodach?
czaki22 Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Opublikowano 3 Maja 2008 w kodzie ale po VIN-ie dopiero,fis jak i grzanie siedzenia a bankowo jest fabryczne z racji tego iz sprawdzałem instalacje i nie jest dokładana, jest montowana w orginale przy składaniu auta, zarówno fis i grzanie siedzeń
rafalekx Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 w kodzie ale po VIN-ie dopiero,fis jak i grzanie siedzenia a bankowo jest fabryczne z racji tego iz sprawdzałem instalacje i nie jest dokładana, jest montowana w orginale przy składaniu auta, zarówno fis i grzanie siedzeń Aha czyli nie znajdzie się tego w tych kodach 3 znakowych? tylko po numerze VIN? dobrze rozumiem? Czyli najlepiej w ASO?
czaki22 Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Opublikowano 3 Maja 2008 nbo mi sprawdzal kolega w aso a w ASO po winie sie sprawdza
DARKDEWIL Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 No czaki profesjonalna seria fotograficzna ........... jako fotograf nie z przypadku oceniam modelkę na 6
ykk Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Lampki robia robote.. Przynajmniej jest porownanie jak bylo przed i jak jest po.. :th: Auto zyskalo jakies 5 lat.. Bedzie wolna kasa to pomysl o jakims HIDzie (ale nie rob bixenonow) :polew:
grzes1150 Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 ...co za film??? Nic tu K..... nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!
8S3 Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Ładna A4. Też użytkuję taki motor, jak jesteś z niego zadowolony?
PABLO Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Ładna i zadbana Przydała by się mała gleba. Pomyśl nad zmianą kierunków i przednich lamp (Valeo, Depo + ksenony) a będzie juz wtedy niezły wypasik. Srodek i kierownica rewelka 8S3 jak się zdecydował na taki silniczek to musi być zadowolony
czaki22 Opublikowano 28 Września 2008 Autor Opublikowano 28 Września 2008 PABLO ! lampy zmienione sa! i to widać na dziele depo ( po porstu bez przerabiania wszadzasz i masz bo tylko o to mi chodziło ) z silnika jestem bardzo zadowolony ale musze dodac ze praktycznie nie użytkuje samochodu w mieście jesli juz to bardzo mało, prawie sama trasa, co zauważyłem w tej maszynce, kiedys zalałem paliwo z innej stacji niby renomowanej auto jechało ok ale spalanie mi podskoczyło , zalałem paliwo tam gdzuie zawsze tankuje zresetowałe ECU i spalanie wrócilo do normy i tak 500 km średnie spalanie na "trasie raz z górki raz pod górke " wyniosło mnie 7,5 l/100km, przyjednostanej jeżdzie na prosty z predkoscia 90-120 wyniosło mnie 6,8 ! - wiec jestem zadowolony z silnika i z jego osiągów
pablo_9 Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Ładne zadbane auto Fajnie, że masz już FIS Z tymi lampami dzielonymi też super się prezentuje Podoba mi się ta fegla, którą masz... też na taką się czaję
szybki34 Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 PABLO ! lampy zmienione sa! i to widać na dziele depo ( po porstu bez przerabiania wszadzasz i masz bo tylko o to mi chodziło ) z silnika jestem bardzo zadowolony ale musze dodac ze praktycznie nie użytkuje samochodu w mieście jesli juz to bardzo mało, prawie sama trasa, co zauważyłem w tej maszynce, kiedys zalałem paliwo z innej stacji niby renomowanej auto jechało ok ale spalanie mi podskoczyło , zalałem paliwo tam gdzuie zawsze tankuje zresetowałe ECU i spalanie wrócilo do normy i tak 500 km średnie spalanie na "trasie raz z górki raz pod górke " wyniosło mnie 7,5 l/100km, przyjednostanej jeżdzie na prosty z predkoscia 90-120 wyniosło mnie 6,8 ! - wiec jestem zadowolony z silnika i z jego osiągów Komputer ma fantazję - przy tym silniku nierealne takie spalanie.
Rekomendowane odpowiedzi