Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Polski supersamochód

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Reklama fajna, choć to tylko animacja. Mam nadzieję, że ten projekt wypali i przy braku jakiejkolwiek polskiej marki dla mas, będzie chociaż supercar. :wink4:

Przód bardzo przypomina Lambo. :rolleyes:

Opublikowano

trochę za bardzo, co pewnie zarzuci mu niejeden fan Lambo :disgust:
Opublikowano

Reklama fajna, choć to tylko animacja. Mam nadzieję, że ten projekt wypali i przy braku jakiejkolwiek polskiej marki dla mas, będzie chociaż supercar. :wink4:

Niestety polski rząd zniszczył FSO...

a czy to prawda, że VW chciał inwestować w FSO? :mysli:

Opublikowano

dokładnie :wink4:[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 22:38_________________________________________________

tak ale wyczytałem, że nasze mądre głowy nie chciały zgodzić się na redukcje zatrudnienia :wallbash:

czym to się skończyło....widać dzisiaj a Niemcy poszli do Skody, która nie miała oporów, żeby zmniejszyć zatrudnienie :good:

a czym to się skończyło u Skody ...też widać dzisiaj :)

Opublikowano

dokładnie :wink4:[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 22:38_________________________________________________

tak ale wyczytałem, że nasze mądre głowy nie chciały zgodzić się na redukcje zatrudnienia :wallbash:

czym to się skończyło....widać dzisiaj a Niemcy poszli do Skody, która nie miała oporów, żeby zmniejszyć zatrudnienie :good:

a czym to się skończyło u Skody ...też widać dzisiaj :)

... :wallbash::kwasny::disgust::angry:... Szkoda, a mogło być tak pięknie, bo polscy projektanci są na prawdę utalentowani :).

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...