moskal Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja mam dosc tego rzecha :] dzisiaj zgubilem kluczyk i nie mialem jak odpalic i wjechac na pasowanie mordy i robienie fmic skaranie boskie z tym krzywodupcem :] zgubiłes kluczyk i masz pretensje do całego swiata. A juz do auta w szczególności ??? :kox: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 pare dluzszych chwil to juz dawno bylo...........teraz to by na rok musial odstawic teraz tym bardziej dostaj swoja niunie tak juz kaplica i nie padlo a mniej zadbany egzemplarz a4 b5 95r przechodzacy przemiane :gwizdanie: kasku a czym Ty jezdzisz jak furę oddałeś? kupiłeś sobie karnet? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jaki karnet???przeciez jedno audi w rodzinie to stanowczo za malo siocha ma jeszcze magiczne 1.9 TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jaki karnet???przeciez jedno audi w rodzinie to stanowczo za malo siocha ma jeszcze magiczne 1.9 TDI TY to po powrocie lochy nie wbijaj 3tki dla bezpieczeństwa ps ładnie bUczy Nowy motorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To teraz musisz dobrać kolor fury pod kolor nici na kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To teraz musisz dobrać kolor fury pod kolor nici na kierownicy Zdjecia bys dal a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To teraz musisz dobrać kolor fury pod kolor nici na kierownicy Zdjecia bys dal a nie Jak się zrobi Twoja to będzie cykane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To teraz musisz dobrać kolor fury pod kolor nici na kierownicy mam taki zamiar ale narazie to musi sie taki pan na N... wziac do roboty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 To teraz musisz dobrać kolor fury pod kolor nici na kierownicy mam taki zamiar ale narazie to musi sie taki pan na N... wziac do roboty :gwizdanie: Zasuń kopa W tym tygodniu ruszam z resztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 To teraz musisz dobrać kolor fury pod kolor nici na kierownicy mam taki zamiar ale narazie to musi sie taki pan na N... wziac do roboty :gwizdanie: chcesz żeby było porzędnie zrobione to czekaj cierpliwie :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ragga jaki koszt takiej imprezy z kierą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 no jest juz chociaz jedna rzecz ktora bedzie pasowala bez cudowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Łogień spyty ta kiera panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ragga jaki koszt takiej imprezy z kierą? 140 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 To teraz musisz dobrać kolor fury pod kolor nici na kierownicy mam taki zamiar ale narazie to musi sie taki pan na N... wziac do roboty :gwizdanie: Zasuń kopa W tym tygodniu ruszam z resztą widzę że zapoczątkowałem piękny trend :naughty: świetna robota Ragga, aż się zastanawiam co jeszcze mógłbym Ci podesłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 To jest kiera od przedlifta? Zastanawiam się nad zmianą u mnie na trójramienną, tylko szkoda mi sterowania radiem w kierownicy Z tym, że ja mam polifta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 To jest kiera od przedlifta? S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 To jest kiera od przedlifta? S4 Każde dziecko wie, że to kiera od S4... S4 przedlift http://moto.allegro.pl/oryginalne-audi-s4-a4-kierownica-poduszka-airbag-i1758632472.html S4 polift http://moto.allegro.pl/audi-s4-b5-1998-2000-kierownica-tez-dla-a4-i1736775006.html moskal mam rację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 moskal mam rację? Pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi