Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[AS4 B5] Kaskolot swap 2,7T body RS4 : 420 ps / 550 nm :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A juz pieprzyc to wyprostowane i sie malują :good:

Opublikowano

będziesz miał specjalizację 2.7BiT ;-)

Opublikowano

Juz ma :cool1:

Opublikowano

Nie :confused4: Ciagly deszcz + wykladanie plytek w garazu jednoczesnie sprawil ze nichuchu... Kupil Kamil felgi niby sportec ale cholera wie co to :) Od kolegi z forum z linka ktory dalem wczesniej mu... Mialy byc do wywazenia tylko okazaly sie 3 WYMAGAJACE prostowania.

Tak wiec uwazac na kaj82 bo jest po prostu krętem :thumbdown:

trzeba było mu odesłać na jego koszt...

tez to proponowalem , pisalem kaskowi jaki stan jest felg i ze maja lekkie bicie, jakie wartosci pokazywalo na wywazarce a on nosbowi tego nie przekazal i teraz mnie tu obsmarowuje.Stary i po ...uj ci to mowilem zebys je odeslal bo mialem na nie kupca na miejscu ktory razem ze mna je sprawdzal na wulkanizacji i mu pasowaly[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 19:21_________________________________________________Felgi są sporteca ale produkowane są przez inna firme, tak samo jak do Audi nie produkuje fabryka Audi tylko podwykonawca

Opublikowano
  • Autor

"Felgi do wywazenia nie wymagajace prostowania." Taki byl opis. Jesli ktos akceptuje podskakiwanie auta i odwazniki 100g to ok. Ja nie. Jak puszczam felge na wywazarce i WIDZE duuuuze bicie to dla mnie jest krzywa i gowno mi dadza odwazniki po 100gram bo idac tym tropem wywazy sie kwadrat kilogramowymi :kox: Kasku ma to w pupie i ja tez. Nie sa spawana i polamane , wiec poszly do wyprostowania i wszystko gra. Zycze tobie i twojemu zawieszeniu oraz autku owocnej jazdy na "prostych" felgach :) Bo takie pewnie masz :gwizdanie: A amorom jajowate felgi nie przeszkadzaja przeciez sa wywazone :decayed: Tak jak Ci napisalem : mamy inne wyobrazenie krzywej felgi - dla mnie krzywa jest taka na ktorej widze bicie na oko. A tu byly dosc spore bicia na 3. Jedna byla lekko pyknieta i ta owszem spokojnie do wywazenia . Dla Ciebie byly proste ( bo sie dalo wywazyc ) , dla mnie nie ( bo falowaly jak fale dunaju ) . Tlumaczenie kaskowi jaki odwaznik ( no offence Kamil ) to jak mojej starej co to turbosprezarka.

Opublikowano

"Felgi do wywazenia nie wymagajace prostowania." Taki byl opis. Jesli ktos akceptuje podskakiwanie auta i odwazniki 100g to ok. Ja nie. Jak puszczam felge na wywazarce i WIDZE duuuuze bicie to dla mnie jest krzywa i gowno mi dadza odwazniki po 100gram bo idac tym tropem wywazy sie kwadrat kilogramowymi :kox: Kasku ma to w pupie i ja tez. Nie sa spawana i polamane , wiec poszly do wyprostowania i wszystko gra. Zycze tobie i twojemu zawieszeniu oraz autku owocnej jazdy na "prostych" felgach :) Bo takie pewnie masz :gwizdanie: A amorom jajowate felgi nie przeszkadzaja przeciez sa wywazone :decayed: Tak jak Ci napisalem : mamy inne wyobrazenie krzywej felgi - dla mnie krzywa jest taka na ktorej widze bicie na oko. A tu byly dosc spore bicia na 3. Jedna byla lekko pyknieta i ta owszem spokojnie do wywazenia . Dla Ciebie byly proste ( bo sie dalo wywazyc ) , dla mnie nie ( bo falowaly jak fale dunaju ) . Tlumaczenie kaskowi jaki odwaznik ( no offence Kamil ) to jak mojej starej co to turbosprezarka.

Tak, taki byl opis bo tak mnie zapewnial koles od ktorego kupilem, ale po pojechaniu na wywazarke zobaczylem jak sie zachowuja i dokladnie to kaskowi opisałem, pisałem też to Flyerowi i innym którzy byli zainteresowani, a co do tego jak sie ma moje zawieszeni to zapraszam do mnie to zobaczysz jak sie zachowuje auto które ma 9 lat 212tys przebiegu orginalne zawieszenie i amortyzatory(które mają po 60% ) i jezdzi 3 sezon na krzywych wg Ciebie felgach

Opublikowano
  • Autor

:bla::offtopic:

Fele WYPROSTOWANE nie ma tematu...

Opublikowano

''jedna felga jest troche bardziej porysowana niz pozostale,ale tragedii nie ma.felgi maja lekkie bicie od wewnatrz ale da sie to wyważyć- moje 17" maja wieksze bicie i tragedii nie ma'' to meil od kolegi przed kupnem felg.tak wiec nie bylo to takie lekkie bicie skoro poszly do prostowania

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

IC zrobiony :decayed: Wujek skończył spawanie :wink4: Jutro będzie u Danielka

Takie foto żeby nie bylo

238eb6c12df63a05.jpg

Mysle że jest Luxxxxx :good:

Opublikowano

IC chinol ?

Opublikowano

nie mam pojęcia chyba aluminium :polew:

Opublikowano

IC zrobiony :decayed: Wujek skończył spawanie :wink4: Jutro będzie u Danielka

Takie foto żeby nie bylo

238eb6c12df63a05.jpg

Mysle że jest Luxxxxx :good:

a da radę zrobić wiecej zestawów orurowania bo ja jestem chętny ??

Opublikowano
  • Autor

Nie pokazuj bo to nie jego :D Jego dopiero jutro bede robil :decayed:

Opublikowano

Nosb długie masz terminy w Klinice B5 ?

Kiedy można padakę na przeszczep wstawić ?

Opublikowano
  • Autor

wrzesien najwczesniej :decayed: Co chcesz wszczepiac? bo 1,8T w miejsce 1,6 to 3-4 dni na spokojnie :)

Opublikowano

Łogień projekt, z resztą jak każdy nosba, gut lak, gut apetit itp itd :kox::hi:

Opublikowano
  • Autor

Ja mam dosc tego rzecha :] dzisiaj zgubilem kluczyk i nie mialem jak odpalic i wjechac na pasowanie mordy i robienie fmic :wallbash: skaranie boskie z tym krzywodupcem :]

Opublikowano

widziałem ulepa dzisiaj- fotele są mega :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: ale tak wku... Nosba jeszcze nie widziałem :decayed:

Opublikowano

To odstaw go na parę dłuższych chwil i zajmij się czym innym, bo na siłę to się wkurzysz i rozpier***** padło :decayed:

Opublikowano

pare dluzszych chwil to juz dawno bylo...........teraz to by na rok musial odstawic :polew: teraz tym bardziej dostaj swoja niunie tak juz kaplica :kwasny:

i nie padlo a mniej zadbany egzemplarz a4 b5 95r przechodzacy przemiane :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.