P_R_Z_E_M_O Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Jakiś czas temu w innym temacie rozmawialismy o kontrolce i ubytku płynu. Nic nie znalazłem az do dzis kiedy po kilku pożadnych hamowaniach zaczoł płyn leciec , plama w momencie. Powiedzcie czy szukac zacisku całego czy reperaturki i w jakich cenach to mozna dostac.
dymiano Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 myślę że zacisku lepiej, ok 100zł używka pewnie kosztuje
semi281 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zestaw naprawczy łącznie z gumkami prowadnic kosztuje około 40 zeta, może nawet mniej, a jak wymienić to chyba już gdzieś widziałem na forum. Roboty dużo nie ma, trzeba tylko na spokojnie przysiąść no i zdemontować cieknący zacisk.
Dev Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 a jak wymienić to chyba już gdzieś widziałem na forum. Roboty dużo nie ma, szczęścia życzę, widze ze nie masz kompletnie pojecia co piszesz :wallbash:
kkam Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 powodzenia przy ściąganiu pierścienia, a potem jeszcze więcej przy ponownym wkładaniu.
P_R_Z_E_M_O Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Załozyłem te gumki , zlozylem do kupy . Ciężko było seger wyciagnać ,zrobiłem to nozyczkami . Przewiozłem sie troche pohamowałem i znowu puścił. Chyba czeka mnie kupno zacisku bo nie mam hamulca wcale. Ale jakoś jeżdze. ma ktoś do sprzedania? lewy tył
P_R_Z_E_M_O Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Nie mówie że nie... gdybym bliżej był do Ciebie bym podjechał jak mówisz ,próbować raz jeszcze robić czy kupic nowy czy uzywany>?
Krzysztof Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Nie mówie że nie... gdybym bliżej był do Ciebie bym podjechał jak mówisz ,próbować raz jeszcze robić czy kupic nowy czy uzywany>? Przemek.. wyślij do Deva na regenerację. On Ci to profesjonalnie poskłada i pomaluje :gwizdanie:
Dev Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 taaaa i kosztuje to 200zł za komplet z jarzmami :decayed: ale jak ktos chce....
kkam Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 a w b5 były takie same zaciski co w b6? tzn aluminiowe?
Dev Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 w B6 245 i 255 były alu to te same zaciski ale w B5 wystepowały tez zeliwne
Rekomendowane odpowiedzi